Без судівського свистка, але «в темі»
Середа, 03 квітня 2019, 07:52

111- DSC 0176

Товариський футзальний матч між збірною командою арбітрів і переможцем чемпіонату області (I ліга) вийшов видовищним та інтригуючим

02.04.2019

Черкаси. СК «Будівельник»

Футзал. Товариський матч

«Вектра» (Черкаси) - «Рефері» (Черкаси) – 2:3 (1:2)

Голи: Орел, Гаврюшенко – Педченко (2), Столовицький.

 

«Вектра»: Дяк Олександр, Скворцов Павло, Суденко Дмитро, Гаврюшенко Олександр, Орел Артем, Бондаренко Олександр, Панасенко Олександр, Шпурик Олександр.

DSC 0125

«Рефері»: Філянин Роман, Урста Владислав, Столовицький Дмитро, Євтушевський Олександр, Педченко Ігор, Михайлюк Павло, Христич Роман, Щерблюк Володимир.

DSC 0128

До програми «Футзального вечора», який проходив у спортивному комплексі «Будівельник» 2 квітня входила зустрічі між збірною командою арбітрів, які у сезоні 2018/2019 проводили арбітраж матчів чемпіонатів області та міста з футзалу. Їхнім суперником був переможець чемпіонату Черкащини з футзалу серед команд першої ліги та учасник чемпіонату міста – команда «Вектра».

Так склалося, що до цієї гри команди підійшли не в своїх оптимальних складах – були відсутні по кілька основних гравців, але від цього гра була не менш цікавою.

13 -DSC 0150

 

У стартові хвилини зустрічі команди обмінялися атаками, але без влучання у рамку воріт. Проте вже згодом голкіпери команд Олександр Дяк («Вектра») та Роман Філянін («Рефері») працювали «у поті чола». Перший забитий м’яч у зустрічі глядачі побачили на 4 хвилині гри, коли Артем Орел холоднокровно розібрався з шкіряною кулею і воротарем суперника – 1:0. Але не пройшло 40 секунд, як Ігор Педченко ударом з гострого кута зрівняв рахунок. Поки «Вектра» оговтувалася від пропущеного гола, у «Рефері» Дмитро Столовицький ударом із середньої дистанції виводить свою команду вперед. Варто відзначити, що Олександр Дяк практично не бачив початок удару і зреагував в останню мить, але зупинити політ мяча не вдалося.

Окрилені успіхом «Рефері» спробували розвинути успіх, але суперник змусив їх все таки перейти до гри від оборони і більше думати про захист своїх воріт.

122DSC 0155

Другу частину зустрічі «Вектра» почала досить таки потужно і на 83 секунді Гаврюшенку вдається зрівняти рахунок у матчі – 2:2. Згодом Олександр Євтушевський програє «дуель» своєму тезці – Дяку. А через кілька секунд Олександр Дяк врятував свою команду від неприємностей після удару у виконанні Павла Михайлюка.

Після активностей на старті гри, зустріч перейшла у більш спокійне русло, де «Рефері» продовжували грати від оборони, а «Вектра» частіше була на половині поля опонентів. Проте на 8 хвилині гри вкотре застосована арбітрами тактика дала свій результат і Ігор Педченко виводить свою команду вперед. Зрозуміло, що такий рахунок не влаштовував команду «Вектру» і вона вдалася до ще більш активних дій, але арбітрам вдалося вдало відзахищатися і довести гру до переможного кінця.

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ