Черкаські рятувальники тріумфували на всеукраїнських змаганнях з футзалу
Четвер, 21 березня 2019, 14:20

2103 пожежники n

У Києві визначено переможців зональних змагань з футзалу Чемпіонату ДСНС України

20 березня у Києві в спорткомплексі КПІ завершилися зональні змагання з футзалу Чемпіонату ДСНС України серед збірних команд ГУ (У) ДСНС України Київської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської області, міста Києва та команди Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Команди-учасники складалися з 5 спортсменів кожна (4 в полі, 1 воротар). Тривалість однієї гри продовжувалася 2 тайми по 15 хвилин. Протягом двох днів кожна команда зіграла з кожною по одному поєдинку. Кожен із цих поєдинків, був по-своєму цікавим та захоплюючим. З перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів.

1-ше місце у зональній частині виборола команда рятувальників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля (на знімку зверху), 2-ге місце отримала команда рятувальників Черкаської області і 3-тє місце посіли рятувальники Чернігівської області.

Переший заступник начальника Головного управління ДСНС України у м. Києві Валерій Борис привітав команди, які перемогли та побажав їм високих досягнень у фінальних змаганнях. Переможцям змагань вручили грамоти та кубки.

Команди Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та збірна команда Управління ДСНС України у Черкаській області (на знімку внизу) продовжать боротьбу у фінальних змаганнях, які відбудуться на Житомирщині у квітні місяці.

2103IMG-04ae1674082e4a3eb11b7d31f2a2a094-V