Футзал. Чемпіонат Черкаської області. I ліга. 13 тур
Неділя, 17 березня 2019, 08:59

2003IMG 6479

У першій частині дня відбулися матчі: «Granada-Makros» – «Старий город» - 2:1, «Юнайтед» – «Слобода» - 1:4, «Агро-старт» – «Сміла» - 0:3

 

«Granada-Makros» Черкаси – «Старий город» Черкаси – 2:1 (1:1)

Голи: Одерій, Романов – автогол суперника

Незважаючи на те, що різниця по очках між суперниками у турнірній таблиці сягає 11 пунктів, на початку гри команди своїми активними, діями продемонстрували, що налаштовані закінчити цей сезон на мажорній ноті – виграти.

Першими на другій хвилині гри могли відкривати рахунок у зустрічі гості, але не пощастило. Протягом перших хвилин спостерігалася на майданчику рівна боротьба, де у голкіперів особливо роботи не було. По ходу першої частини I тайму гравці допускають багато неточності при передача, тим самим нівелюючи усі атакувальні дії.

 

2003 IMG 6457

 

Поступово команди «розбігалися» і атаки стали гострішими. Частіше почав бити по воротах суперника «Granada-Makros», але поки мячі летять повз ворота. А на 15 хвилині Романов у господарів ударом з гострого кута відкриває рахунок у зустрічі – 1:0. Через 1 хвилину «Старий город» міг зрівнювати рахунок, але Мишакін з Юрпольським не зуміли правильно розібратися з мячем у відповідальний момент. Проте гостям за кілька секунд до перерви вдається забити «гол у роздягальню» - 1:1.

Другий тайм почався з «обстрілу» «Granada-Makros» воріт суперника, але двохвилинна осада воріт суперника ледь не завершилася забитим голом … у їхні ворота. Через кілька десятків секунд «Старий город» втратив ще одну відмінну нагоду вийти вперед у рахунку.

 

2003 IMG 6449

 

Ближче до середини другої половини зустрічі на майданчику спостерігається деяке затишшя – команд «переводять дух» перед фінальним ривком.

Як і очікувалося кінцівка зустрічі проходить у цікавій боротьбі, де досить таки висока ціна помилки і велика ціна не реалізованим моментам. На 34 «Старий город» двічі поспіль із гольової позиції не обігрує голкіпера господарів гри, а далі отримує контратаку і гол у свої ворота – 2:1. «Granada-Makros» переходить на гру від оборони, а гості йдуть на ризик, кидаючи усі сили на атаку. У підсумку у заключні хвилини зустрічі тактика «Granada-Makros» дала свій позитивний результат.

 

 

 

«Юнайтед» Черкаси – «Слобода» Червона Слобода – 1:4 (0:2)

Голи: Погрібняк, Семенюк, Сахно, Керносенко – Волна

Попередження: Задоя - немає

Активні дії команд у перші 10 хвилин зустрічі завершилися влучним ударом у виконанні червонослобідського гравця Погребняка – 0:1. Черкащани, які до цього ні у чому не поступалися супернику, організували штурм воріт опонентів, але у відповідь ледь не отримали від «Слободи» другий гол у свої ворота. Гра на зустрічних курсах закінчилася другим забитим голом у черкаські ворота – 0:2. Через кілька десятків секунд Крижанівський у «Юнайтеда» зі штрафного прицільно бє по воротах, але Куліш цей удар парирує.

 

2003 IMG 6492

 

Під великої перерви команди ввімкнули швидкості і на 21 хвилині Волна робить стрімкий прохід і виходить сам на сам з голкіпером «Слободи», але бє повз ворота. А от команда з черкаського району свої гольові моменти реалізує і до 32 хвилини зустрічі вже виграє з рахунком – 0:4. Черкащанам діватися нікуди і вони біжать шукати щастя біля воріт опонентів і їм згодом вдається «розмочити» рахунок у грі – 1:4. Був шанс у черкащан розвинути цей успіх, але голкіпер гостей зумів виручити свою команду у відповідальний момент. 

За три хвилини до завершення гри у «Юнайтеда» стало 5 загальнокомандних фолів. Це змусило їх грати обережніше. Натомість червонослобідці продовжували по спортивному грати агресивно і впевнено довели гру до переможного рахунку.

 

 

 

 

 

«Агро-старт» Леськи – «Сміла» - 0:3 (0:2)

Після того як «Granada-Makros» виграла свій матч у цьому турі, їхньому опоненту по боротьбі за 6 місце – ФК «Сміла» необхідно було лише вигравати. З іншого боку «Агро-старт» у разі поразки може закінчити чемпіонат на останньому місці (щоправда якщо «Юніт» сьогодні переможе. Одним словом – у грі «Агро-старт» Леськи – «Сміла» обидві команди влаштовувала лише перемога.

Зустріч команди почали легко і не вимушено, створюючи при цьому достатню кількість гольових моментів. Після «пристрілок» до воріт, першими рахунок у зустрічі вдається відкрити смілянам. Поки команда з Лесьок оговтувалася від пропущеного гола, друга «куля» влітає у їхні ворота – 0:2. Після цього гості зустрічі дещо заспокоїлися, а «Агро-старт» вдався до активних дій, але у першій половині зустрічі рахунок на табло більше не змінювався.

 

7030IMG 6531

 

Друга половина зустрічі почалася з атак агростартівців і вони мали відмінну нагоду скорочувати відставання у рахунку, але гравець з Лесьок відповідальний момент не зумів обіграти смілянського голкіпера Шевченка. Що варто відзначити – якби «Агро-страт» грав з таким азартом, як у цій зустрічі, то у турнірній таблиці був би значно вище. На 28 хвилині гри у господарів гравець не зумів реалізувати вихід сам на сам з воротарем. Щодо смілян, то зі свого боку вони особливих активностей не проявляють, але коли такі моменти виникають, то їх реалізують – 0:3. За 10 хвилин до завершення тайму ще може змінитися рахунок неодноразово, але при цьому, щоб зміна була на користь господарів зустрічі їм не вистачає влучності.

 

7030IMG 6539

 

Завершальні три хвилин гри команди провели дещо інертно – здалося, що «Сміла» відчула впевненість, що не відпустить перемогу у цій зустрічі, а «Агро-страт» достроково погодився, що суперник сьогодні від них сильніший.

 

 


 

17:00 «Юніт» Шпола – «Служба порятунку» Черкаси 

18:00 «Патріот» Сміла – «Альянс»Черкаси 

19:00 «Єрківська ОТГ» – «Вектра»Черкаси