Футзал. Чемпіонат області. Екстра-ліга. «ЛНЗ-Лебедин» - «Майфон» Черкаси - 1:2
П'ятниця, 22 лютого 2019, 19:11

DSC 9558

Матч другого туру II етапу змагань за 1-4 місця серед команд екстра-ліги

 

Екстра-ліга. II етап. 2 тур.1-4 місця

22.02.2019 р.

«ЛНЗ-Лебедин» - «Майфон» Черкаси - 1:2 (1:2)

Голи: Колос – Проценко, Бобінський

Поперелження: Колос - Зубко

У першому турі другого етапу чемпіонату обидві команди втратили турнірні очки. Особливо не пощастило черкаській команді. Таким чином сьогодні дуже важлива гра для обох колективів, де нічия рівняється поразці.

Уже на 30 секунді зустрічі майфонівці мали відкривати рахунок у зустрічі, але Сторчоус не зумів обробити мяч після пасу від Бурліна. А далі була атака у відповідь і Колос відкриває рахунок у грі – 1:0.

Команди особливими швидкостями не відзначаються і діють досить таки виважено на 3 хвилині гри Бобінський у Черкас досить таки несподіваним ударом для Дейнеко завершує результативно атаку своєї команди – 1:1. Поступово темп зустрічі почав зростати, але про якусь особливу активність поки не йдеться. Суперники готують свої атаки досить таки ретельно. При цьому «Майфон» свої атаки частіше завершує дальніми ударами, а лебединці створювати багатоходові комбінації. На 9 хвилині гри грубо на виході помиляється Дейнеко, чим скористався Проценко – 1:2. Через хвилину у «ЛНЗ-Лебедин» Ткаченко не зумів реалізувати вихід сам на сам з Ткаченком.

 

2 DSC 9572

 

Станом на 12 хвилину гри поки що відчувається у діях гравців нервовість, а від цього багато помилок при передачах. На 14 хвилині Чорний у Черкас з вигідної позиції не влучає у незахищену велику площу воріт. Гречаний бере тайм-аут – у нього є що сказати підлеглим, які дають супернику досить часто гостювати на їхній половині поля.

Скоро закінчиться перший тайм, лебединцям ніяк не вдається налагодити командні дії. Згодом лунає сирена на перерву.

Як і очікувалося – після великої перерви команди почали грати жвавіше. Але від цього гольових моментів не побільшало, хоча ударів по обох воротах достатньо.Дуже швидко пролетіли чергові 10 хвилин зустрічі. «Майфон» переходить до гри від оборони, а «ЛНЗ-Лебедин» робить акцент на масовані атаки. В одній з таких лебединці «обрізалися» і Чорний вийшов сам на сам із Дейнеко, де голкіпер виграв цю дуель. На 33 хвилині Дєдов дивом не влучив по пустих воротах черкащан. Щоправда кут для «пострілу» був гоструватим.

 

3 -DSC 9575

 

Командам залишається ще грати 5 хвилин. Як ці хвилини при такій рівній грі пройдуть спрогнозувати складно. На перший план виходить гра воротарів і психологічна стійкість гравців. Поки холоднокровніше діють черкащани і особливо їхній голкіпер, який тричі вдало діє ногами, чим рятує свої ворота від пропущених голів.

Досить нервово пройшли завершальні секунди зустрічі, а переможний рахунок черкащанам вдалося утримати.