Футзал. «Бізнес-ліга». Фінал. «Золота ліга». Матч №3. «Майфон» – «Фотоприлад» - 6:5
Субота, 16 лютого 2019, 21:02

111 -DSC 0066

16.02.2019. Спортивний комплекс «Центральний стадіон» (Черкаси)

 

«Майфон» – «Фотоприлад» - 6:5 (3:2)

Голи: Діденко, Савченко, Зубко, Проценко, Бобінський (2) – Панасенко (2), Чемерис (2), Гаркавий

У матчі «Майфон» – «Фотоприлад» мав визначитися переможець зимової «Бізнес-ліги» сезону 2018/2019 років. З урахуванням двох попередніх матчів фінального раунду «Золотої ліги», очікувалося цікаве протистояння. І забігаючи наперед можна сказати, що гра виправдала усі сподівання.

112 - DSC 0077

 

На стартових хвилинах гри команди обмінялися результативними атаками – 1:1. Можна відзначити, що гравці обох команд багато бють по воротах. Так виходить, що частішегольові моменти виникають біля воріт фотоприладівців і згодом вони пропускають другий мяч. «Фотоприлад» вдається до масованих атак, під час однієї з яких «обрізається» і отримує у свої ворота третій гол – 3:1. Дуже швидко про себе нагадує Чемерис, який скорочує відставання «Фотоприлада» до одного мяча – 3:2. Заключні 5 хвилин першого тайму пройшли без особливих гольових моментів біля обох воріт.

113- DSC 0092

Гаркавий із «Фотоприладу» на 5 хвилині другої частини зустрічі не сильним, але дальнім влучним ударом зрівнює рахунок. Далі кількахвилинна тактична боротьба закінчилася двома голами у ворота «Фотоприладу» - 5:3. Така ситуація змушує фотоприладівців активізуватися, але через 5 хвилин Бобінський забиває ще один гол в актив «Майфону» - 6:3 і на табло 34 хвилина гри. «Фотоприлад» починає діяти ще активніше і змушує нервувати суперника і забиває два мячі – 6:5. До завершення зустрічі ще 2 хвилини і 36 секунд. У «Майфона» 5 загальнокомандних фолів. Тривали напружені хвилини і секунди зустрічі, але рахунок на табло більше не змінювався і зафіксував перемогу майфонівців, які стали переможцями Зимової «Бізнес-ліги» з футзалу.

 

 

Фотозвіт »»»»»»