Футзал. «Бізнес-ліга». Фінал. «Золота ліга». Матч №2. «Юрія-Фарм» – «Майфон» - 6:7
Субота, 16 лютого 2019, 20:40

11-16 DSC 0058

16.02.2019. Спортивний комплекс «Центральний стадіон» (Черкаси)

 

«Юрія-Фарм» – «Майфон» - 6:7 (3:3)

Голи: Алєксєєв (3), Мачульський (3) - Діденко, Зубко (2), Проценко (2), Савченко, Погребняк

Цей матч активніше почали юріяфармівці. «Майфон» відверто нікуди не поспішав і здається, що ціленаправлено зробив ставку на гру від оборони. А згодом майфонівцям вдається провести контратаку і скористатися невпевненими воротаря фармацевтів – 0:1. Далі протягом кожної із 5 хвилин рахунок змінювався і зупинився на позначці – 2:3. При цьому «Майфон» особливо не рвався вперед, а робив все за рахунок організації якісних контратак. А «Юрія-Фарм» набрав тих обертів, яких не вистачало їм у першій грі. На заключній хвилині тайму Мачульському красивим ударом головою вдається переправити шкіряну кулю у ворота суперників – 3:3.

12-16 DSC 0044

 

На старті другої частини якісна гра «Юрії-Фарму» метериалізується в ще один гол від Мачульського – 4:3. «Майфон» не погоджується з таким станом справ і організовує масований штурм воріт опонентів, але голкіпер господарів, до якого перед цим були питання, двічі поспіль рятує свою команду від неприємностей. У відповідь Алєксєєв збільшує перевагу «Юрії-Фарму» до двох голів – 5:3. Здається, що фармацевти впіймали кураж і їх вже не зупинити. Але сталося все навпаки як вони очікували і на 28 хвилині гри рахунок стає вже рівним.

13-16 DSC 0052

 

Далі футзалісти продемонстрували швидкісний футзал з великою кількістю гольових моментів, але станом на 38 хвилину зустрічі мяч лише по одному разу побував у воротах 6:6. Здавалося, що все йде до того, що переможця має визначити серія післяматчевих пенальті, але так сталося, що не великий досвід виступу голкіпера «Юрії-Фарму» дався взнаки за 20 секунд до фінальної сирени і «Майфон» здобуває перемогу з мінімальним рахунком.            

 

Фотозвіт тут »»»»»»