Футзал. «Бізнес-ліга». Фінал. «Золота ліга». Матч №1. «Юрія-Фарм» - «Фотоприлад» – 4:8
Субота, 16 лютого 2019, 20:30

1-1602DSC 0027

16.02.2019. Спортивний комплекс «Центральний стадіон» (Черкаси)

«Юрія-Фарм» - «Фотоприлад» – 4:8 (2:1)

Голи: Шевченко, Бабенко, Алєксєєв (2) - Чемерис (3), Різник, Панасенко, автогол суперника, Пономаренко, Король

Незважаючи на те, що «Фотоприлад» закінчив груповий етап на 1 місці, фаворитом у грі з командою «Юрія-Фарм» він не був. А вже на другій хвилині зустрічі фармацевти, після удару Шевченка, повели у рахунку. Через дві хвилини Різник мав зрівнювати рахунок у зустрічі, але не вдалося. Згодом гості забивають самі у свої ворота і рахунок стає рівним. Варто відзначити, що «Юрія-Фарм» грає не поспішаючи, дещо вал’яжно і на 9 хвилині забивають свій другий гол у зустрічі. Намагання відразу закріпити успіх не досягли мети. Заключні 5 хвилин тайму пройшли у спокійному темпі, ніби питання переможця зустрічі вже вирішене. Хоча можна загадати по моменту біля кожних воріт на 20 хвилині, якими не скористалися Бабенко і Різник.

2-1602 DSC 0006

На старті другої частини зустрічі Чемерис нагадав усім присутнім, що володіє сильним і прицільним ударом – 2:2. Мав результативно відповідати Алєксєєв, але не влучив у ворота. Натомість Різник через мить свій момент використовує – 2:3. Поки фармацевти розбирали по ходу зустрічі свої помилки, Чемерис знову «розрядив» свою гармату – 2:4. О тут нарешті «Юрія-Фарм» «завівся», але по ходу Бабенко помиляється і отримує червону картку, а Панасенко реалізує пенальті. Проходить ще одна хвилина і Чемерис оформлює хет-трик – 2:6.

3-1602-DSC 0008

 

Як показали подальші події «Юрія-Фарм» так і не зуміла овговтатися від перших 8 хвилин другої частини зустрічі, де вони пропустили у свої ворота 5 хвилин. При цьому гості почали проявляти максимум старання у своїх діях, але фотоприладівці впіймали кураж і фінальної сирени грали досить таки уважно, щоб довести зустріч до переможного завершення. Таким чином «Фотоприлад» очікувала ще одна гра, у якій вони поборються за перше місце.

 

Фотозвіт тут »»»»»»