Юлія Титова: «Хочеться потрапити до фіналу, а з ким там гратимемо – неважливо!»
Четвер, 14 лютого 2019, 10:17

13022019-123n

Капітан жіночої збірної України з футзалу поділилася очікуваннями від майбутнього Фіналу Чотирьох Євро-2019

– У півфіналі Євро-2019 збірна України зустрінеться з Португалією. Що Вам відомо про цього суперника?

– Трохи більше ніж рік тому ми провели одну виїзну товариську зустріч з цією командою. За підсумками першого тайму саме наша збірна була попереду з рахунком 2:0, але у результаті португалки перемогли – 3:2. Це дуже сильна команда, яка неабияк додала за цей період. Вони стали трохи швидшими і більш технічними. Однак, і ми не стоїмо на місці. Матчі Основного раунду Євро-2019, зустрічі з такими суперниками як збірна Італії, цікаві поєдинки у внутрішньому чемпіонаті додають неабиякого досвіду. На цьому етапі всі суперники дуже серйозні. Потрібно налаштовуватися, аби витиснути максимальний результат з цієї півфінальної зустрічі та потрапити до фіналу. Ми всі цього дуже хочемо!

– З ким би хотілося зіграти у вирішальному матчі турніру за умови кваліфікації збірної України до фіналу?

– Хочеться потрапити до фіналу, а з ким там гратимемо – неважливо! Нас має хвилювати наша участь у вирішальному поєдинку турніру.

 

Нагадаємо, що перший матч у рамках 1/2 фіналу Євро-2019 жіноча збірна України проведе 15 лютого проти Португалії. Пряма трансляція поєдинкубуде доступна на телеканалі «XSPORT». Початок о 23:40.У іншому півфінальному матчі зустрінуться збірні команди Іспанії та Росії.

Прес-служба Асоціації футзалу України