Футзал. «Срібна Бізнес-ліга». «Черкаські козаки» – «Капрі-трейд» 5:4 (3:2)
Субота, 09 лютого 2019, 21:29

chk-kt1

Ключовий поєдинок турніру. 09.02.2019 р. Спортивний комплекс «Центральний стадіон»

 

«Черкаські козаки» – «Капрі-трейд» 5:4 (3:2)

Голи: Кулик–3, Гаврюшенко (автогол), Доненко – Марущак–2, Орел, Раковський.

Попередження: Кулініч – Марущак.

Це був ключовий поєдинок «Срібної Бізнес-ліги», та й сам перебіг подій матчу засвідчив його кубковий характер.

Вдала гра Олександра Дяка у рамці воріт (не змогли реалізували свої нагоди Віктор Пустовіт та Іван Доненко) надихнула президента «Капрі-трейду» Володимира Марущака на результативний індивідуальний фланговий прохід.

Далі опоненти обмінялися небезпечними моментами: спочатку Кулик («Черкаські козаки») поцілив у поперечку, а потім Олександр Раковський від власних воріт ледь не закинув м’яча за «комірець» Богдану Кулінічу.

 

chk-kt2

  

Із 13-ої по 16-ту хвилини команди методично із математично вивіреною частотою почали розстрілювати ворота суперника. Кулик, замкнувши простріл Івана Доненка із кута майданчика, зрівняв рахунок у грі. Натомість, Володимир Марущак, забивши гол-близнюк, вдруге вивів «Капрі-трейд» вперед у матчі. Далі двічі забитими голами відзначилися «Черкаські козаки» – нестримний Кулик поцілив в дальній кут, а постріл Віктора Пустовіта «підправив» рикошет від Олександра Гаврюшенка.

Після перерви суперники наче у боксерському поєдинку розпочали обмін небезпечними ударами. На спроби Раковського і Марущака вразити ціль, не менш небезпечними пострілами відповіли Пустовіт, Кулик та Доненко.

 

chk-kt3

 

Натиск «Черкаських козаків» в середині другого тайму реалізував Іван Доненко – 4:2. Втім, Артем Орел відразу ж сквитав один гол, а Павло Скворцов не реалізував вихід один в один. «Козаки» у боргу не залишились – Кулик оформлює хет-трик у матчі.

За три хвилини до завершення матчу Олександр Раковський під час розіграшу стандарту відновлює інтригу у матчі – 5:4.

А ключовий епізод у матчі трапився за хвилину до фінального свистка, коли Павло Скворцов поцілив у стійку воріт, а на добивання від Володимира Марущака на лінії воріт зреагував Богдан Кулініч.

 

 

Детальний фотозвіт «Срібної Бізнес-ліги» >>>