Чемпіонат Черкащини з футзалу. Перша ліга, 10 тур
П'ятниця, 08 лютого 2019, 21:15

080219 1

Два стартових поєдинки 10 туру І ліги відбулисяу спортивному комплексі «Будівельник.

 

«Альянс» (Черкаси) – «Юнайтед» (Черкаси) 4:3 (2:2)

Голи: О.Аргеєв, О.Шепель, К.Молоков, Н.Максименко – А.Атамась, А.Олійник–2.

Попередження: О.Шепель, Н.Максименко – немає.

 

080219 2

 

В трьох останніх турах команди на двох спромоглися набрати лише одне залікове очко. А троьхматчева серія поразок відкинула «Альянс» із лідируючої позиції до середину турнірної таблиці першої ліги.

Рахунок у звітній грі було відкрито вже на 20 секунді, коли у стрімкій атаці відзначився гравець «Юнайтед» Артур Атамась. Відігрався «Альянс» у середині першого тайму – Олександр Аргеєв майстерно поцілив у «дев’ятку».

Втім, за чотири хвилини Артем Олійник ударом з досить гострого кута відновив перевагу «червоних». Кінцівка тайму пройшла в обопільногострих атаках, а неузгодженістю дій захисників результативно скористався «альянсівець» Олександр Шепель – 2:2.

 

080219 3

 

Після перерви активніше заграв «Альянс», але найближчим до успіху був легіонер «Юнайтед» Сурр Усейн. Все ж номінальним господарям паркету вдалося дотиснути свого опонента – на добиванні вправно зіграв Кирило Молоков.

Далі була класична контратака: Богдан Жало викотив м’яча під результативний удар Нікіті Максименку – 4:2.

За дві хвилини до завершення поєдинку Артем Олійник, оформивши дубль у звітному поєдинку, прицільним ударом зі стандарту відновив інтригу у матчі. Проте спроби «Юнайтед» відігратися, могли наразитися на ще більші неприємності: за півхвилини до фінального свистка Богдан Конєц не реалізував 10-метровий удар, а Шепель на добиванні поцілив у стійку.

 

 

 

«Вектра» (Черкаси) – «Granada-Makros» (Черкаси) 4:1 (0:1)

Голи: А.Гаркавий, О.Панасенко, А.Орел, Б.Головко– О.Асташкін.

Початок матчу пройшов у обопільногострих атаках – у разі перемоги у кожного із опонентів вимальовувалися райдужні турнірні перспективи в турнірі команд першої ліги.

«Гойдалки» перед перервою принесли дивіденди «Granada-Makros», коли під час швидкої контратаки Андрій Вєков викотив м’яча на порожні ворота Олексію Асташкіну.

 

080219 4

 

Другий тайм активно розпочала «Вектра». Потужний постріл Артема Орла прийняла на себе поперечина воріт «макросівців», а на протилежній половині поля Вєков не реалізував вихід один в один.

На 29-ій хвилині рахунок у матчі зі штрафного удару зрівняв Артем Гаркавий.

 

080219 5

 

Після пропущеного голу «Granada-Makros» здавалося перехопила ігрову ініціативу в грі, втім, не реалізувавши низку гольових моментів, пропустила у власні. Олександр Панасенко закотив шкіряну кулю у дальню «шістку» воріт – 2:1.

Надійна гра голкіпера Олександра Дяка та ще два забитих голи стали запорукою перемоги «Вектри». Спочатку, Артем Орел справно підставив ногу під час розіграшу кутового, а потім Богданом Головко, майстерно скориставшись пасом від Володимира Марущака, встановили остаточний рахунок гри – 4:1.

Відтак, «Вектра» одноосібно очолила змагання серед команд першої ліги обласного чемпіонату із футзалу.