Футзал. «Бізнес-ліга». «Юрія-Фарм» – «Майфон» 1:1 (0:1)
Понеділок, 04 лютого 2019, 09:40

01 - DSC 1035

Матч 7 туру. 02.02.2019р. Черкаси. Спортивний комплекс «Центральний стадіон»  

 

«Юрія-Фарм» – «Майфон» 1:1 (0:1)

Голи: Орлов - Боярчук

Учасники цього матчу вже вибороли путівки до фінальної частини чемпіонату. Таким чином ця гра розглядалася як репетиція до наступної зустрічі суперників на спортивному майданчику.

03 1040

Поки команди «придивлялися, один до одного Орлов на другій хвилині гри відкриває рахунок у поєдинку. Цей гол для команд став додатковим імпульсом до активніших дій. «Фармацевтам» складніше було підтримувати високий темп, оскільки у заявці на зустріч у них було усього 5 гравців. Але це не заважало їм гідно протистояти майфонівцям, у який було дві четвірки.

02- DSC 1025

На початку 2 тайму господарі поля спробували забити ще один гол, але цього разу їхній суперник грає у захисті надійно. Поступово «Майфону» вдається сестиматично проводити небезпечні атаки. Спочатку Зубко перевірив на міць поперечку воріт «Юрії-Фарму». А згодом Боярчук влучає у каркас воріт господарів зустрічі. Але черех хвилину все тому ж Боярчуку вдається зрівняти рахунок у грі.

Ближче до завершення гри на майданчику багато емоцій, де виділялися фармацевти, яких «накручував» Мачульський. Але до фінальної сирени рахунок так більше і не змінився, хоча на завершальних секундах «Юрія-Фарм» після ударів Алєксєєва та Мачулького мав нагоду забити переможний м’яч, але у «Майфона» надійно зіграв голкіпер.

 

Більше фото за цим посиланням »»»»»»