Футзал. «Бізнес-ліга». «Фотоприлад» – «Черкасигаз» 4:2 (2:1)
Понеділок, 04 лютого 2019, 09:11

01 -DSC 1005

Матч 7 туру. 02.02.2019 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Центральний стадіон» 

 

«Фотоприлад» – «Черкасигаз» 4:2 (2:1)

Голи: Пономаренко (2), Чемерис, Гаркавий - Семенченко, Сидоренко

Перші 10 хвилингри пройшли у рівній боротьбі. Щоправда у цей проміжок часу мяч все таки побував у сітці воріт – газовик Семенченко зумів «розібратися» в одному з ігрових епізодів. «Фотоприладівцям» потрібно було пять хвилин, щоб зрівняти рахунок у поєдинку. Суперники ні у чому не поступалися один одному, але господарям наприкінці тайму знову вдається засмутити голкіпера «Черкасигазу» Коханюка.

02- DSC 0999

На старті другої половини зустрічі Пономаренко влучним ударом робить вагому заявку його команди на перемогу – 3:1. Пропущений гол змусив гостей додати в активності і вони почали частіше бити по воротах фотоприладівців. З іншого боку господарі зустрічі зробили ставку на надійний захист з миттєвим переходом до атак.

 

03 - DSC 1002

Апогеєм зустрічі стали заключні 3 хвилини поєдинку. Спочатку Сидоренко у «Черкасигазу» скорочує відставання до одного гола. Здавалося, що ще трішки і гра газовиків вп’ятьох дасть свій позитивний результат, але відбулася «обрізка» під час однієї з атак і Гаркавий ставить крапку у цій зустрічі – 4:2. «Фотоприлад» після цього продовжує підготовку до фінальної частини чемпіонату, а «Черкасигаз» припиняє участь у чемпіонаті.

 

Більше фото за цим посиланням »»»»»»