Футзал. «Бізнес-ліга». «Майфон» - «Черкаські козаки» - 6:4 (3:2)
Понеділок, 21 січня 2019, 10:25

1 -DSC 0891

Матч 6 туру. 19.01.2019р. Черкаси. Спортивний комплекс «Центральний стадіон» 

 

«Майфон» - «Черкаські козаки» - 6:4 (3:2)

Голи:Савченко (2), Чорний (3), Погребняк - Пустовіт, Чижик (3)

Перемога у цій зустрічі давала шанс «Черкаським козакам» за підсумками першого етапу потрапити до першої трійки команд. Але судячи з того, що «Майфон» до гри підійшов у своєму оптимальному складі, то ніхто просто так турнірні очки віддавати і не збирався. Це на початку гри господарі зустрічі підтвердили влучним попаданням у ворота суперника – 1:0.

2- DSC 0885

Після цього козаки додали у швидкості і згодом Пустовіту вдається зрівняти рахунок у поєдинку. А через хвилину після удару Чижика гості вже вигравали – 1:2. Така зміна рахунку підбадьорила майфонівців, а особливо Чорного і знову на табло нічия. Але через кілька секунд Погребняк повернув господарям перевагу у рахунку.

3-DSC 0893

 

Після перерви один з найактивніших гравців у складі «Козаків» Чижик забиває свій другий гол і змушує суперника задуматися над тим як діяти далі. Відповів Чорний - 4:3, який скористався дещо невпевненими діями голкіпера гостей. А через дві хвилини знову воротар «Козаків» помиляється, дозволяючи Чорному оформити хет-трик. Після цього господарі гри дещо збавили свій темп, чим на 30 хвилині скористався все той Чижик – 5:4. Зрозуміло, шо команді Лукашука потрібно було робити акцент на атакувальні дії, що і роблять його підлеглі, але із влучним ударом нічого не виходить. А от «Майфон» дочекався свого моменту і за три хвилини збільшує перевагу у рахунку до двох голів, яка стала для їхніх опонентів не поборною.

 

 

Більше фото за цим посиланням »»»»»»