«Народний футзальний клуб «Черкаси» замість «Шевченкового краю» (Звенигородський р-н)
Четвер, 17 січня 2019, 10:45

IMG 2435-17-01-19-09-59 1

Відтепер у чемпіонаті України з футзалу (Iліга) Черкащину представлятиме команда «Народний футзальний клуб «Черкаси»

Нещодавно «Черкаський спорт» про зміни, які відбулися у структурі єдиного представника Черкаської області у чемпіонаті України серед команд першої ліги – у команди зявилися нові - президент, спонсори, і місце розміщення команди.

На днях відбулася і зміна НАЗВИ КОМАНДИ. За повідомленням президента клубу Павла Остренка далі у чемпіонаті України з футзалу (I ліга) Черкащину представлятиме команда під назвою «Народний футзальний клуб «Черкаси», яка тепер немає ніякого відношення до ФК «Шевченків край» (Звенигородський р-н).

З урахуванням назви клубу, Павло Остренко відзначив, що у фінансуванні клубу можуть взяти усі бажаючі, незалежно від того хто яку суму зможе внести у клубну касу – 5 гривень, 500 гривень чи більшу суму.

Найближчу гру у чемпіонаті України черкаська команда проведе дома у СК «Будівельник» 18 січня 2019 року. Суперник – «Кобра» (Харків). Початок гри о 14:00.

Титульними спонсорами єдиного представника нашої області у чемпіонаті України з футзалу (I ліга) є: «Майфон» - мережа магазинів електроніки і «Zeus» - бренд спортивного одягу.