Прев’ю третього туру Бізнес-Ліги
Написав Максим Гаптар   
Субота, 28 квітня 2012, 13:07

prevufutzalDSC07225_511x400

Нарешті, завтра поновиться чемпіонат Бізнес-Ліги Черкаської області. 29-го квітня на майданчику АПБ буде зіграно третій тур. Пропонуємо Вашій увазі прев’ю ігрового дня.

09.00 "Кобра" - "ЧДТУ"

Відкриватиме третій тур матч між командами, які у своєму активі мають не велику кількість очок. За два тури в активі "Кобри" два пункти, тоді як "ЧДТУ" може похвалитися нулем. Чемпіонат лише розпочався, тому, поки що не зрозуміло, чого варто чекати від обох команд. У перших двох турах "Кобра" грає обережно, маючи на меті скоріше не пропустити, ніж забити. "ЧДТУ" у минулому турі не налаштувавшись якісно на гру, поступилося "Вулкану". Враховуючи непоганий виступ команди у чемпіонаті області, то передостання сходинка не входить у плани студентів, тому завтра вони будуть з усіх сил намагатися перемогти. "Кобрі" також потрібна перемога, аби піднятися із 7-го місця.

 

prevufutzalDSC07500_600x490

10.00 "13-й состав" - "Рятівник-1"

Другим матчем дня стане протистояння команд, які не стабільно грають на старті турніру. "13-й состав" заробив одне очко, "Рятівник-1" три. За потенціалом та кадровим складом перевага на боця "рятівників". Команда АПБ поступилася у першому турі "Митниці" через брак досвіду, але у тому матчі вона продемонструвала характер і мала шанси на перемогу. Гра з "Транско" розставила все по своїм місцям, "рятівники" здобули впевнену перемогу. Матч проти "Составу" "Рятівник" має виграти. Проте гравці "13-го составу" можуть налаштуватися на гру і, врешті-решт, видати сильний матч. Однак нестабільність у їхньому складі грає проти "Составу".

 

11.00 "Надія" - "Митниця"

Один із найцікавіших матчів туру. Лідер чемпіонату "Митниця" проти молодої та амбітної "Надії". "Митники" за два тури набрали 6 пунктів, "Надія" 3. Після тритижневої паузи попередні результати відходять на другий план, адже командам знову доведеться звикати до майданчика та до штучного покриття. Враховуючи те, як потужно стартувала "Митниця", можна віддати перевагу їй, але молодість та азарт "Надії" може взяти своє. Матч вирішить хто переможе.

 

12.00 "Азот" - "Вулкан"

Центральний матч туру. Друга та третя команди турніру зіграють між собою. Міцний "Азот" у минулому турі здолав "Надію", а "Вулкан" переграв "ЧДТУ". Обидві команди демонструють непоганий рівень гри, тому матч між ними має бути цікавим.

prevufutzalDSC07573_600x473

13.00 "Матусів" - "Рятівник-2"

Чемпіони міста з міні-футболу важко увійшли в чемпіонат. У стартовому матчі "рятівники" зіграли внічию з "Коброю". У тому матчі основа АПБ була незібраною, їхня гра залишила про себе не зовсім хороше враження. Матусяни ж зіграли вже два матчі і здобули чотири очки. Команда зі Шполянського району має скористатися "розібраністю" "Рятівника" і продовжити свій хороший хід.

 

14.00 "Транско" - "ТЕКС"

Заключним матчем туру буде гра аутсайдерів. "Транско" за два тури має 0 у графі перемоги, "ТЕКС" одного разу зіграв унічию. У складі "ТЕКСу" грають переважно досвідчені гравці, які не губляться на полі і, подекуди на рівних борються з молодими футболістами. "Транско" покищо виглядає нестабільно, іноді в її грі трапляються "проблески", але їх не вистачає для перемог. Перемога однієї з команд певною мірою визначить на які місця у першості розраховує той чи той колектив.