Олександр Алієв у заявці «Карбона» для участі у чемпіонаті Черкащини з футзалу
Неділя, 18 листопада 2018, 12:09

17112017

Колишній гравець збірної команди України та київського «Динамо» у заявці команди «Карбон» (Черкаси), яка грає у вищій лізі чемпіонаті Черкаської області з футзалу

При вивченні заявочних листів, які були подані у відповідні терміни (перед стартом чемпіонату) команд, які беруть участь у чемпіонаті Черкаської області з футзалу сезону 2018/2019 років, було помічено, що багато команд відзначилися доволі таки цікавими та збалансованими складами. А по ходу зясувалося, що дехто підсилився і доволі таки зірковими виконавцями.

Коли «Черкаський спорт» з поміж інших вивчав заявку команди «Карбон» і їхні шанси на чемпіонат, то відразу не було звернуто увагу на одне прізвище – Алієв Олександр. Але все таки було вирішено поцікавитися у президента «Карбона» Нарека Казаряна - «Часом чи це не той самий Олександр Алієв?», на що той спокійно відповів - «Так». Нарек Казарян додав, що відомий у минулому гравець національної збірної команди України, київського «Динамо» і багатьох інших футбольних клубів Олександр Алієв планує зіграти за черкаську команду вже у другому турі чемпіонату Черкащини, який відбудеться 24 листопада. У 2 турі «Карбон» (Черкаси) зустрічається з ФК «Колос» (Чорнобай). Початок гри о 14:00.