«Шевченків край» виграв перший матч ¼ фіналу чемпіонату України (II ліга) з футзалу
Середа, 21 березня 2018, 21:59

2103 ш щ 1

21 березня у Черкасах команда із Звенигородського району здолала чемпіона Луганської області з футзалу команду «Щит» (Сєвєродонецьк)

 

Футзал. Чемпіонат України з футзалу. 2 ліга. ¼ фіналу. Перший матч.

21.03.2018 (середа). Черкаси. СК «Будівельник» (пр.Хіміків, 50/1).

«Шевченків край» (Звенигородський р-н) – «Щит» (Сєвєродонецьк) – 6:4 (1:3)

Голи у команди «Шевченків край» забивали: Кіт, Алєксєв (2), Петришин (3)

Події у зустрічі розгорталися блискавично. Першими рахунок у матчі відкрили звенигородські футзалісти: гол забив Кіт – 1:0. Здавалося, що господарі майданчика мали розвинути свій успіх, та сталося все навпаки і до кінця першого тайму "Шевченків край"  пропустив у свої ворота ще три мячі. Варто відзначити самовіддану гру голкіпера господарів майданчика Сорокіна: якби не його реакція так би у ворота «Шевченкового краю» могло влетіти набагато більше голів.

2103 ш-Щ 2

 

Після перерви гості вже вигравали з перевагою у три голи – 1:4. Далі команда, яка представляє славну Звенигородщину, робить майже неймовірне і до закінчення гри забиває у ворота суперника 5 мячів. Гравці "Щита"мають дещо приголомшивий вигляд, але помітно, що сєвєродонецька команда кваліфікована і емоції у них іноді переважали над виваженим прийняттям рішень. У підсумку звенигородська команда здобуває важливу перемогу і їде у доброму настрої на Луганщину на матч-відповідь.

2103 ш-щ 3