Кубок Черкаської області із футзалу виборов "Профіспорт" (Золотоноша)
Субота, 10 березня 2018, 13:30

IMG 0919

У фінальному матчі золотонісці з рахунком 3:1 обіграли ФК «Тальне»

 

Кубок Черкаської області. Фінал. 10 березня 2018 року

Черкаси. СК «Будівельник»

«Тальне» - «Профіспорт» (Золотоноша) 1:3 (1:0)

Фінальний матч розіграшу Кубку Черкаської області з футзалу сезону 2017/2018 років викликав певний ажіотаж і жвавий глядацький інтерес. На стартових хвилинах у діях гравців помітне хвилювання. Поки гравцям обох команд налагодити конструктивну гру не вдається. На 2 хвилині сильний удар по ногах отримує капітан ФК «Тальне» Попсуй і змушений просити допомоги у лікаря.

Проходить пята хвилина зустрічі: на майданчику точиться рівна боротьба із притаманною кубковому матчу напругою. У тальнівчан створених небезпечних моментів трішки менше, але Манжелі на воротах постійно потрібно бути при максимальній увазі.

За дві хвилини до перерви Головко В. у золотонісців бє вище воріт з двох метрів. Тальнівські гравці роблять багато перепасовок, але наблизитися до воріт ніяк не вдається. Та все ж наприкінці тайму Кравченку у ФК «Тальне» вдається відкрити рахунок у грі – 1:0.

На старті другої половини гри «Профіспорт» змушує суперника думати про захист свої воріт, але помиляється при передачі і Ластівці не вдається виграти дуель у голкіпера. Наступний гострий момент знову біля золотоніських воріт, але Кравченко зіграв якось невпевнено і не зміг збільшити перевагу своє команди до 2 голів. Те, що не вдається тальнівчанам на 28 хвилині гри робить гравець «Профіспорт» Ластівка – 1:1. Пропущений гол негативно вплинув на настрій господарів матчу і їм ніяк не вдається організувати якісну атаку. А от у золотонісців проходить атака і Головко В., який влучним ударом виводить «Профіспорт» вперед – 1:2. Через хвилину Вдовиченко ударом п’яткою змінює політ м’яча біля воріт суперника, але на таку зміну польоту реагує Манжела.

До закінчення гри залишається 5 хвилин. «Профіспорт» діє обережно, особливо не ризикуючи та все ж прогавив ривок Краченка, але знову на висоті воротар золотонісців Манжела. За 2,2 хвилини до завершення матчу золотонісець свій індивідуальний фланговий прохід завершує влучним ударом і Золотоноша вже веде у рахунку з різницею у два голи.

Тривають напружені завершальні хвилини фінального матчу. «Тальне» намагається організувати гольову атаку, але час зустрічі невблаганно біжить до завершення. У підсумку «Профіспорт» виборює звання володаря Кубку Черкаської області з футзалу.

100318 k2

 

100318 k3

 

100318 k4