«Бізнес-ліга» з футзалу. II етап. Результати 3 (фінального) туру. 5-8 місця
Субота, 10 березня 2018, 08:48

1003 Ю-П-2

Незважаючи на те, що команди змагалися не за призові місця, ігри пройшли у цікавій боротьбі

 

«Бізнес-ліга» з футзалу. II етап. 3 (фінальний) тур. 

5-8 місця 

«Юрія-Фарм-BMB» - «Патріоти» - 1:0 (0:0) 

Голи: Матюша 

У цій зустрічі команди влаштовувала лише перемога. У разі нічийного результату їх міг обійти «Пламет», але для цього їм також потрібна була перемога. 

У перші дві хвилини зустрічі мяч практично не покидав ту частину поля, яка була за патріотами. При цьому тиск на ворота з боку господарів матчу був неймовірним, але без особливо гольових моментів. Поступово «Патріоти» вирівняли гру і вже вони атакують частіше. У гостей відзначимо удар Грінька, коли шкіряна куля пролітає у лічених сантиметрах біля стійки воріт. Поступово гра переходить у такі собі «гойдалки», коли команди влаштували обмін швидкими атаками, але безрезультативними. Ближче до великої перерви атаки стають гострішими: спочатку гравець «Юрія-Фарм-BMB» дивом не влучає у ворота, а у відповідь Майборода втрачає шанс відкрити рахунок у матчі: точніше – голкіпер зумів в останню мить стати на шляху котіння м’яча у пусті ворота.

1003 Ю-П 1

Другу частину матчу команди почали по спортивному агресивно. Зрозуміло, що для того, щоб вигравати потрібно йти на ризик, що команди і роблять. Дуже близьким до успіху був Нуянзін з «Патріотів», але дивом не зумів забити гол. А от Матюша свій шанс використав на всі 100% - 1:0. Пропустивши гол гості частіше володіють мячем, а за 3 хвилини до закінчення матчу випускають пятого польового гравця, але протиснути оборону суперника так і не вдається. «Юрія-Фарм-BMB» перемагає і фінішує на 5 місці турнірної таблиці.   

Більше фото за цим посиланням: fex.net/#!027163085605

 

 

 


Лаврусенко Микола, капітан команди «Патріоти»


Скринський Володимир, гравець команди «Юрія-Фарм-ВМВ»

 

 

«Бізнес-ліга» з футзалу. II етап. 3 (фінальний) тур. 

5-8 місця 

«CHEMICAL» - «Пламет» - 0:2 (0:2) 

Голи: Науменко, Білоножко

К-П-1

Дуже швидко пролетіли стартові пять хвилин першого тайму, але при цьому хоч польові гравці багато рухалися, у воротарів роботи практично не було. Першими близькими до забитого голу були пламетівці, але смугастий після удару Науменка пролетів трішки вище воріт. Та все ж Науменку згодом вдається «розпечатати» ворота, які захищав Дяк – 0:1. Забивши гол, гості побігли закріплювати успіх, але м’яч або мимо воріт летів, або удари парирував голкіпер «CHEMICAL». Згодом Раззаков у господарів матчу із «забійної» дистанції не влучає у ворота. А от Білоножко свої гольовий шанс не змарнував – 0:2.

К-П-2

З перших хвилин другого тайму помітно, що «CHEMICAL» ввімкнув свої максимальні швидкості, з виведенням на ударну позицію Силку, але йому не дають прицільно «стрельнути» суперники. Ближче до середини тайму пламетівці вже не такі активні і все більше уваги приділяють захисту своїх воріт, але при нагоді гостро атакують. Науменко і Силка обмінюються не точними ударами. У «Пламет» при першій нагоді Білоножко готовий скористатися обрізкою у суперника, який завершальні хвилини гри проводить на половині поля суперника. Проте фінальна сирена фіксує перемогу команди «Пламет», яка закінчує змагання на 6 місці турнірної таблиці.

 

Більше фото за цим посиланням: fex.net/#!329912352824

   

 

 Акар Максим, капітан команди «CHEMICAL» 

 Мацвей Андрій, капітан команди «Пламет»