«Срібна» нічия
Субота, 10 березня 2018, 08:55

Ю-Ч 2

 Команда «Юрія-Фарм» зігравши внічию з «Черкасигаз» фінішувала на 2 місці турнірної таблиці 

 

«Бізнес-ліга» з футзалу. II етап. 3 (фінальний) тур.

1-4 місця

«Юрія-Фарм»- «Черкасигаз» - 4:4 (3:2)

Голи: Сумцов (2), Гусєв, Бабенко – Маценко, Кишмінський, Дуднік, Нікішов

Так склалося, що у завершальному матчі зимової «Бізнес-ліги» з футзалу мало вирішитися, хто з цих двох команд фінішує на другому місці, а хто на третьому. Єдине, що фармацевтів у цій грі влаштовувала і нічия. Натомість «газовикам» потрібна була лише перемога.

У цьому матчі у «Юрії - Фарм» на воротах стояв Мачульський, а Гусєв був польовим гравцем. Складно сказати: чи такі перетрубації у складі, чи непідготовленість гравців «Черкасигаз» до гри, але вже на 5 хвилині зустрічі господарі матчу вели з рахунком 3:0. Далі Калашнік і компанія дещо заспокоїлися і дозволили супернику до перерви забити два голи – 3:2.

Ю -Ч -1

 

Суперник «Юрії - Фарм» і після перерви продовжував забивати: на третій хвилині матчу рахунок був вже не на користь господарів матчу. Але помітно, що при необхідності фармацевти можуть додати в активності. У середині тайму Бабенко зрівнює рахунок. Далі господарі матчу замість того, щоб зіграти на утримання рахунку, кидають всі сили вперед. Зрозуміло, що і Мачульський серед перших біля воріт суперника. В один з моментів ворота господарів після удару здалеку зробленим Маценком (голкіпера «Черкасигаз») врятувала поперечина. Завершальні хвилини гри були дещо нервовими, але досвідчені гравці команди «Юрія-Фарм» зуміли утримати необхідний для себе результат гри і стати срібним призером змагань. «Черкасигаз» фінішував третім.  

   

Більше фото за цим посиланням: fex.net/#!320494876699

 

 Калашнік Юрій, капітан команди «Юрія-Фарм» 

 Дуднік Дмитро, гравецькоманди «Черкасигаз»