«Рятівники» у Києві розійшлися миром з «інфізовцями»
Середа, 28 лютого 2018, 18:42

2802 футзал рятівник

Черкаська команда провела другий матч у чемпіонаті України з футзалу серед вищих навчальних закладів

У другому турі Конференції «Центр» до боротьби за титул чемпіона України долучалися студенти київського Національного університету фізичного виховання та спорту. У власному спорткомплексі «інфізовці» приймали черкаський СК «Рятівник-ЧІПБ», який другий тиждень поспіль гостював у столиці, про це інформує vfas.org.ua.

Гра була по-справжньому бойовою. Початок був за гостями. Вже на 4-й хвилині «рятівники» впіймали суперника на помилці: Богдан Горбань вийшов на ворота і вдарив повз голкіпера у кут – 0:1. Потім настав час Владислава Блонського, який двічі пробивав на силу. Після першого разу «інфізовців» врятував Владислав Пастушенко, після другого – поперечина.

У середині тайму пристрасті розпалилися на майданчику не на жарт. В одному з епізодів травму отримав Юрій Вермянчук. На щастя, за кілька хвилин він продовжив гру. Незабаром вчепилися один в одного Ігор Чмих та Олексій Булгаков. Обидва побачили перед собою по «гірчичнику».

До кінця тайму на паркеті точилася переважно рівна боротьба. А господарі навіть мали шанс зрівняти рахунок, коли вийшли на ворота три в два. Але голкіпер «Рятівника» не дозволив Єгору Сипливцю відзначитися на дальній стійці.

Та щойно почався другий тайм, як господарі забили. Блискучу комбінацію провели Олександр Ліфер та Ігор Левченко, пройшовши вдвох оборону суперника. Останній з п’яти метрів поцілив у кут – 1:1.

Утім, незабаром, гості знову мали передувати у рахунку. Близький до успіху був Владислав Блонський. Але він не влучив по воротах з гострого кута після пасу Богдана Горбаня. У наступній атаці Блонський з 10 метрів поцілив у стійку. А трішки пізніше м’яч після потужного удару Владислава ледь не влетів у дев’ятку. У відповідь «інфізовці» створили кілька небезпечних випадів за участю Максима Меленівського. Одного разу «рятівників» врятував каркас воріт.          

Переломним моментом гри могла стати двохвилинка, яку черкащани провели у більшості. Це сталося після вилучення капітану команди «НУФВСУ» Олексія Булгакова. Але чисельною перевагою гості не скористалися. Фінальна сирена зафіксувала бойову нічию.

Після закінчення матчу тренер СК «Рятівник-ЧІПБ» Костянтин Григоренко прокоментувал підсумок гри:

- До Києва їхали за перемогою, але, на жаль, взяли лише очко. Можливо на діях гравців позначилася дорога. Було хвилювання, зважаючи на те, що ми грали у гостях. Намагатимемось взяти реванш і максимальну кількість очок удома. Прикро, та нагоди вирвати три очки були, але ми ними не скористались. Бо завадив брак досвіду у реалізації моментів. Тож мабуть треба над цим попрацювати до наступної гри.

 

Конференція «Центр»Гра ІІ туру

27 лютого. Київ. СК «НУФВСУ». 150 глядачів.

«НУФВСУ» (Київ) – СК «Рятівник-ЧІПБ» (Черкаси) – 1:1 (0:1)

Голи: 0:1 Горбань (4). 1:1 Левченко (21).

СК «Рятівник-ЧІПБ»: 71.Чмих – 4.Мельничук, 17.Вермянчук (к), 10.Горбань, 7.Блонський, 24.Д.Дзюба, 15.Агарін, 3.Хорошковський, 11.Таранович, 12.Сумченко – 16.Черненко. Тренери: Юрій Лісняк, Костянтин Григоренко.

 

Нагадаємо, що у Конференції «Центр» чемпіонату України грають: чинний чемпіон – київський ФК «НУХТ», черкаський «Рятівник-ЧІПБ» та столична команда «НУФВСУ». У першому турі черкаська команда у Києві з рахунком 1:2 поступилася ФК «НУХТ».

Наступну зустріч «Рятівник-ЧІПБ» проведе дома:

22.03.2018р.   13:00   «Рятівник - ЧІПБ» Черкаси – «НУФВСУ» Київ