21 лютого у «Дніпра» (Черкаси) ВАЖЛИВА ГРА у чемпіонаті України з футзалу
Середа, 21 лютого 2018, 11:00

2002.18 лога ліга 1

Зустріч дніпрян в Одесі з «МКВ» буде центральною у боротьбі за вихід до фіналу чемпіонату України (I ліга) з футзалу

Наближається до кінця груповий етап змагань у першій футзальній лізі. У групі «Схід», де грає черкаський «Дніпро», володар однієї путівки до фінального раунду вже відомий – «АРПІ Запоріжжя».

За друге місце ведуть боротьбу «Дніпро» (Черкаси) і «МКВ» (Одеса), які 21 лютого зустрінуться між собою у столиці Південної Пальмири. Початок гри о 19:30.

 

Після цього матчу у групі «Схід» відбудуться ще ігри, завершального, 12 туру:

Черкаси. 02.03.2018. Початок гри о 18:00

«Дніпро» (Черкаси) – «Арпі-Запоріжжя»

 

У період з 02-04.03.2018 має відбутися зустріч «СумДу» (Суми) – «МКВ» (Одеса)

 

Нагадаємо, що із групи «Схід» до фінального групового етапу виходять дві команди. Така ж кількість щасливчиків попадає до наступного раунду і із групи «Захід».

 

Президент футзальної команди «Дніпро» (Черкаси) Олександр Соловей на сторінці у Facebook.com поділився зверненням до вболівальників напередодні важливої гри в Одесі:

 

«Вот и настал этот день для решающей игры в определении участника в финальной серии чемпионата Украины первой лиги. Столько событий произошло перед этой игрой, сколько не происходило за весь чемпионат. Пять травмированных игроков!!! Палки в колёса от ЛНЗ, даже умудрились якобы говорить нашим игрокам - вам лучше проиграть в Одессе что бы не учавствовать в «пульке». Но я благодарен своим игрокам которые даже не рассуждали об этом с ними...

Мы не жалуемся на обстоятельства, а просто хотим что бы Вы, наши болельщики, поддержали нас возле экраном телевизоров, телефонов, планшетов и просто телефонов, ещё с большими эмоциями и энергией, которая несомненно передастся нам на поле!!! А мы обещаем что дадим бой и вам не будет стыдно за нашу игру!!!»