Бізнес-Ліга: другий тур подарував кілька несподіванок
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 01 квітня 2012, 18:29

matusivvs13-sostavDSC07498

Крізь вітер та сніг завершився другий тур першості Бізнес-Ліги Черкаської області.

Друга «бізнес-лігова» неділя сьогодні проходила сьогодні в АПБ. Цього разу було зіграно шість матчів, деякі з яких завершилися несподіваними результатами.

 

 

«13-й состав» – «Матусів» 1 : 1

Після поразки на старті чемпіонату від «Надії» «13-й состав» мав на меті заробити свої перші очки. Загалом це завдання команді вдалося виконати, але не на повну. «Матусяни» неабияк пручалися протягом усього матчу, не даючи супернику максимально розвернутися на полі. Все-ж більшу перевагу у матчі мав «13-й состав», який створював велику кількість нагод, але більшість моментів нейтралізовував голкіпер «Матусова». Однак гравці «Составу» таки змогли відкрити рахунок, гол у свій актив записав Зубенко. Після пропущеного голу ініціативу перехопив «Матусів». Гравці у жовтих футболках непогано комбінували, час від часу пробиваючи по воротах. У другому таймі гра була більш відкритою. Гольові нагоди мали обидва суперники. Але в кінці матчу більше пощастило матусянам, які зрівняли рахунок. Більше по-справжньому гострих моментів у суперників не було. 1 : 1, «13-й состав» заробляє свої перші очки.

«13-й состав» – «Матусів» 1 : 1

Голи: «13-й состав»: Зубенко – «Матусів»: Федоренко.

Андрій Горбинко, гравець ФК «Матусів»:

viktorparhomenkoevgenborysyukvsvulkanDSC07562

«ЧДТУ» – «Вулкан» 2 : 3

Перший матч другого туру, який завершився несподіваним результатом. Чвертьфіналіст чемпіонату області «ЧДТУ» зазнав поразки «Вулкану». Звітний матч був дебютним для «ЧДТУ» у першості Бізнес-Ліги. Команда технологічного університету прибула на гру, маючи у складі шість (!) гравців, що стало вирішальним у сьогоднішньому матчі. «Вулкан» оперуючи більшою кількістю виконавців просто перебігав своїх суперників, але навіть маючи обмежений склад гравці «ЧДТУ» билися до останніх секунд. Швидко в гру увійшли футболісти «Вулкану», яких сьогодні вів за собою не лише Антон Зубов, а й Роман Бобков. Цей тандем на двох записав три м’ячі, що й стало запорукою успіху команди. Однак «ЧДТУ» не здавалися. Пропустивши швидкі два м’ячі, студенти зібралися з силами і зрівняли рахунок. Але відразу після відновлення паритету «Вулкан» забив третій м’яч. Рахунок 3 : 2 і залишився таким до кінця зустрічі. Як не намагалися футболісти «ЧДТУ» забити, але у величезній кількості моментів команді не таланило.

«ЧДТУ» – «Вулкан» 2 : 3

Голи: «ЧДТУ»: Пархоменко, Борисюк – «Вулкан»: Зубов, Бобков (2).

 

rytyvnyk-2vskobraDSC07572

«Рятівник-2» – «Кобра» 1 : 1

Ще один матч-несподіванка. Чемпіон міста «Рятівник-2» сьогодні зустрів справжній опір від «Кобри». Тотальну перевагу протягом усього матчу мав «Рятівник-2», але у голи її втілити вийшло лише одного разу. Весь інший час «рятівники» пробачали своїм суперникам обрізки та помилки. Ситуація дійшла до того, що «міліціянти» зрівняли рахунок. Як не намагалися гравці «Рятівника» дотиснути свого суперника, але їм це так і не вдалося. 1 : 1, «Рятівник-2» стартує на турнірі нічиєю.

«Рятівник-2» – «Кобра» 1 : 1

Голи: «Рятівник-2»: Чистаховський – «Кобра»: Шевченко.

 

ryativnykvstransko30DSC07590

«Транско» – «Рятівник-1» 0 : 3

Легка прогулянка для «Рятівника». Після важкої поразки на старті від «Митниці» молоді «рятівники» зуміли зібратися з силами та продемонструвати якісну гру. Без головного тренера Валентина Бардіса «Рятівник-1» якісно відпрацював весь матч, не залишився своїм суперникам жодних шансів. Гравці «Рятівника» вправно розпоряджалися з м’ячем, якісно відпрацьовували у відборі та використовували свої моменти. У підсумку «Транско» нічим не запам’ятався вже у другому матчі поспіль. «Рятівник» забиває три легких м’ячі у ворота суперника, не реалізувавши ще близько п’яти стовідсоткових моментів.

«Транско» – «Рятівник-1» 0 : 3

Голи: «Рятівник-1»: Тихонюк, Петренко (2).

Владислав Яворський та Тарас Добрянський, гравці «Рятівника»:

 

mytnycyavsteks03DSC07615

«Митниця» – «ТЕКС» 3 : 1

Амбітна «Митниця» у матчі проти «ТЕКСу» отримала неочікуваний супротив. Гравці у жовтій формі не пасли задніх у цьому матчі, а гостро відповідали на численні атаки «митників». Гравці «Митниці» прогнозовано контролювали гру, їхня перевага ще в першому таймі сягнула двох м’ячів. Але «ТЕКС» відповів на це одним м’ячем Анатолія Кулибаби. Ситуація не довго залишалася інтригуючою, адже «Митниця» забила третій м’яч. Далі «ТЕКС» намагався відігратися, однак «Митниця» втримала свою перемогу. 3 : 1, «митники» йдуть зі стовідсотковим показником.

«Митниця» – «ТЕКС» 3 : 1

Голи: «Митниця»: Мірошніченко (2), Личко – «ТЕКС»: Кулибаба.

 

«Азот» – «Надія» 5 : 3

У протистоянні переможця та срібного призера Кубку Бізнес-Ліги перемогу здобув «Азот». Гравці «Азоту» мали перевагу у матчі, вони першими вийшли вперед, гол забив Володимир Замятін. «Надія» на це відповіла результативним ударом Дмитра Логвиненка. Потім знову перевага була на боці «Азоту», який знову вийшов уперед. Капітан «Надії» Дмитро Проценко не бажав миритися з таким рахунком і знову відновив паритет. Але далі «Азот» відірвався у рахунку і вже втримав свою перевагу до кінця зустрічі.

«Азот» – «Надія» 5 : 3

Голи: "Азот": Замятін, Кудря (2), Сватуха (2) - "Надія": Проценко (2), Логвиненко.