Прев’ю другого туру Бізнес-Ліги
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 30 березня 2012, 16:01

minka0978DSC07258_600x388

Цієї неділі на штучному покритті майданчику АПБ пройде другий тур першості Бізнес-Ліги Черкаської області. У рамках ігрового дня на майданчик вийде 12 команд. Другий тур подарує вболівальникам цікаві матчі команд, які раніше між собою не зустрічались, та давно відомих один одному суперників.

 

10.00 «13-й состав» – «Матусів»

Стартовий матч нового міні-футбольного турніру «13-й состав» програв «Надії». «Матусів» навпаки у хорошому настрої підходить до другого туру, адже тиждень тому переграв «Транско». До того ж «Матусів» уже перемагав «Состав», тому певна психологічна перевага у матусян є. Однак не слід списувати з рахунків «13-й состав», оскільки програвши на старті турніру, у гравців команди може бути спортивна злість, яку вони направлять на здобуття перемоги.

 

11.00 «ЧДТУ» – «Вулкан»

Студенти проти кікбоксерів. Стартова гра «ЧДТУ» була перенесена, тому команда технологічного університету лише зараз буде дебютувати у Бізнес-Лізі. «Вулкан» минулого тижня у кінці матчу з «Коброю» «випустив перевагу зі своїх рук». В очній зустрічі цих різнопланових суперників кожна з команд буде намагатися грати у свій міні-футбол. «ЧДТУ» є однією з найперспективніших черкаських міні-футбольних команд. Гравці у чорній формі намагатимуться взяти ініціативу до своїх рук, увімкнути жорсткий пресинг та проводити комбінації. Гра «Вулкану» поки що запам’яталася орієнтацією на Антона Зубова та слабкою зіграністю. Перевага на боці «ЧДТУ», але «Вулкан» може зробити сюрприз, адже певною мірою ця команда є новою.

 

rytvnkDSC07238_531x40012.00 «Рятівник-2» – «Кобра»

Міліціянти проти пожежників. Срібний призер чемпіонату Черкаської області «Рятівник-2» у Бізнес-Лізі має підтверджувати свій високий клас. Хоча на цьому турнірі за «рятівників» не гратимуть брати Усаковські, Роман Поліщук та Павло Остренко, все одно вони є одними з фаворитів першості. «Кобра» запам’яталася нервовою та невиразною грою. Тому беззаперечним фаворитом є «Рятівник-2», досвід участі у низці різноманітних міні-футбольних турнірів має допомогти «рятівникам» у матчі з «Коброю». Також не варто забувати, що «Рятівник-2» грає у себе вдома, у стінах АПБ. Але і в цьому матчі можуть бути сюрпризи. Гра покаже.

 

13.00 «Транско» – «Рятівник-1»

Молодіжна команда АПБ зустрічається з «Транско», яке минулого тижня поступилося «Матусову». Молоді «рятівники» стали бронзовими призерами першості міста, протягом чемпіонату області вони посіли першу сходинку у своїй групі, де не помічали своїх суперників. «Транско» мало чим запам’ятався у матчі з «Матусовом», тому важко знайти те, за рахунок чого команда може обіграти «Рятівник».

 azot506DSC07211_529x400

14.00 «Митниця» – «ТЕКС»

Поєдинок Романа Поліщука і компанії проти тих кому за 40. Попри віковий склад «ТЕКСу», гравці команди у жовтій формі у попередньому турі зіграли в нічию з міцним «Азотом», тому вони як мінімум не є хлопчиками для биття. З іншого боку у минулому турі Роман Поліщук майже самотужки здолав «Рятівник». Окрім цього, «Митниця» підсилюється рядом футболістів, які брали участь у першості області.

 

15.00 «Азот» – «Надія»

Знову «Азот», знову «Надія. Знову ці команди зустрічаються між собою у Бізнес-Лізі. У Кубку Бізнес-Ліги ці команди йшли поруч у турнірній таблиці – «Надія» виграла кубок, «Азот» став другим. Враховуючи над успішний старт у чемпіонаті «Надії», перевагу варто віддавати їм. З іншого боку, не віриться, що «Азот» перебуває у поганій формі і демонструватиме таку гру упродовж першості. У будь-якому разі, ці команди давно зустрічаються між собою, тому на нас очікує неабияке протистояння.