Стартувала Бізнес-Ліга
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 25 березня 2012, 16:40

13sostavvsnadiya837DSC07196

Сьогодні на майданчику АПБ розпочався чемпіонат Бізнес-Ліги з міні-футболу. На штучному покритті «пожежників» сьогодні з’явилися 10 команд, які відіграли між собою перший тур. Стартовий міні-футбольний день був цікавим та напруженим. Поки що рано робити певні висновки стосовно фаворитів, але деякі матчі завершилися несподіваними рахунками.

 

 

«13-й состав» – «Надія» 2 : 7

Цьогорічну Бізнес-Лігу відкривали знайомі суперники. І «Состав» і «Надія» зустрічалися між собою у чемпіонаті Черкаської області, який завершився минулого тижня. Як і в першій зустрічі «Надія» була на голову сильніша свого суперника, що і засвідчив фінальний рахунок. Протягом гри певний час шанси у «Составу» були, гравці якого зрівнювали рахунок, але запал та техніка молодих виконавців «Надії» вирішила долю поєдинку. Цього дня погоду більший внесок у загальнокомандний успіх «Надії» зробили гравці з лави запасних. Взагалі протягом матчу «13-му составу» було дуже складно, адже небезпека надходила ледь не від кожного футболіста команди. У підсумку «Надія» «відвантажила» сім м’ячів у ворота «Составу», пропустивши лише два. Своєю перемогою «Надія» підтверджує свій статус володарів кубку Бізнес-Ліги і окреслює перед собою серйозні завдання.

«13-й состав» – «Надія» 2 : 7

Голи: «13-й состав»: Петраш (2) – «Надія»: Дабагян, Івко (2), Валяєв, Аджубей, Приходько, Казарян.

Дмитро Проценко, капітан «Надії»:

 

 

azotvsteksDSC07213«Азот» – «ТЕКС» 2 : 2

Справжній трилер подарували глядачам ці дві команди. Черкаським любителям міні-футболу давно відома сила команди «Азот», який постійно посідає призові місця на різноманітних турнірах. У цьому матчі гравці у біло-зеленій формі виглядали відверто мляво. Футболісти «ТЕКСу» на рівних грали з «Азотом». Спочатку жвавіше почав «Азот», який швидко заробив собі перевагу у два м’ячі. Але «ТЕКС» не опустив руки, а проявив характер. Грамотно вів уперед своїх партнерів тренер «Дахнівки», а також гравець «ТЕКСу» Ігор Ноябрьов, який був справжнім вожаком команди. Пропустивши два м’ячі гравці «ТЕКСу» зуміли зібратися у собі та відіграти один гол ще до перерви. У другому таймі команда у жовтій формі ще додала обертів, і зуміла зрівняти рахунок. В «Азоту» навпаки нічого не виходило, команда проводила атаки, пробивала по воротах, але ударам бракувало точності та й воротар суперників був сьогодні нестримним. До кінця матчу суперники обмінювалися моментами, але шансів на перемогу було мало у кожного з них.

«Азот» – «ТЕКС» 2 : 2

Голи: «Азот»: Сватуха, Замятін – «ТЕКС»: Гаврилюк, Кулібаба.

Володимир Бурячинський, капітан «ТЕКСу»:

 

mytnycyavsryativnyk-10395DSC07228

«Митниця» – «Рятівник-1» 6 : 5

Цей матч вселяв певну інтригу, адже мало хто знав, чого можна очікувати від «Митниці». Матч показав, що «Митниця» є серйозним колективом, який буде боротися за найвищі місця турніру. Ще б пак, адже у складі команди виступатиме Роман Поліщук, який сьогодні грав на захмарному рівні. «Рятівники» спокійно почали, не квапившись у розіграшах, за що швидко поплатилися. Роман Поліщук за кілька хвилин першого тайму вже відзначився дублем. «Рятівник-1» на певний час зібрався і зумів зрівняти рахунок, але далі знову був провал. «Митники» і Поліщук зокрема, користувалися своїми моментами, забиваючи гол за голом. До середини другого тайму «Рятівник» «горів» із рахунком 2 : 5. Але вдруге молоді «пожежники» зуміли зібратися з силами. Завдяки якісним командним діям «Рятівник» знову зрівняв рахунок і мав нагоду «добити» втомленого суперника. Але своє останнє слово не сказав Роман Поліщук, який вправно реалізував 10-метровий штрафний удар, який і приніс перемогу команді. До слова, «Митниця» грала у формі черкаського «Дніпра», а  футболку з сьомим номером, після трирічної перерви, надягнув на себе Роман Поліщук.

«Митниця» – «Рятівник-1» 6 : 5

Голи: «Митниця»: Поліщук (5), Личко – «Рятівник-1»: Добрянський, Кришталь, Тихонюк, Петренко (2).

Роман Поліщук, гравець «Митниці»:

 

transkovsmatusiv4068DSC07250

«Транско» – «Матусів» 2 : 3

Ще один матч рівних команд. «Матусів» впевненіше виглядав у цьому матчі. «Транско» протягом гри не вистачало стабільності та злагодженості. Можливо, давалося взнаки штучне покриття, можливо не зіграність у команді. Попри те, що гравці «Транско» першими відкрили рахунок, далі «Матусів» знайшов свою гру і контролював поєдинок до фінального свистка. Знову лідерство на себе взяв Максим Маняк, який двічі відзначився у матчі сильними ударами впритул. Зусиллями Маняка та Іванченка матусяни зробили рахунок 3 : 1. На цьому гольова міць «Матусова» закінчилася, але перемогу команда зі Шполянського району вже не відпустила. Футболісти «Транско» зуміли скоротити різницю до мінімуму, але на більшого їх не вистачило. 3 : 2, «Матусів» розпочинає Бізнес-Лігу з перемоги.

«Транско» – «Матусів» 2 : 3

Голи: «Транско»: Слепко, Шалапута – «Матусів»: Іванченко, Маняк (2).

 

daivsvulkan03845DSC07264

«Кобра» – «Вулкан» 2 : 2

Другий трилер дня. «Вулкан» та «Кобра» провели достойний рівний поєдинок. Спочатку першими відзначилися гравці «Кобри», які провели непогану комбінацію, вінцем якої став Дмитро Корольов, який відкрив рахунок у матчі. Далі слово було за «вулканівцями». Гравці «Вулкану» протягом усього поєдинку були швидшими та активнішими: вони багато рухалися, незалежно від того був у них м’яч чи ні. Ще б пак, адже у складі «Вулкану» грали такі знані майстри спорту як Давид Агаханов, Михайло Беселія та інші. Справжнім лідером команди кікбоксерів був Антон Зубов, котрий якісно вів партнерів уперед і сам завершував атаки. Зусиллями Зубова «Вулкан» зрівняв рахунок а потім і вийшов уперед. Антон Зубов зумів своїми сильними та прицільними ударами не залишав голкіперу «кобр» жодних шансів. Після рахунку 2 : 1 на користь «Вулкану», футболісти у біло-блакитній формі чимдуж помчали уперед, залишаючи ворота пустими. За таку «зухвалість» гравці «Вулкану» неодноразово могли покарати суперника, але їхнім ударам бракувало точності. Не відомо, що було б, якби «Вулкан» забив, але «Кобра» збільшувала свій тиск на ворота суперника. В одній із атак футболісти «Кобри» змогли зрівняти рахунок, на чому матч і закінчився. Адже після цього у команд не було особливих нагод, аби вирвати перемогу. 2 : 2 – нічийний здобуток «Кобри» та втрата перемоги «Вулкану».

«Кобра» – «Вулкан» 2 : 2

Голи: «Кобра»: Корольов, Гонта – «Вулкан»: Зубов (2).

Антон Зубов, гравець «Вулкану»: