Чемпіонат Черкас «В9ку». 4 тур
Четвер, 29 червня 2017, 18:39

290617 titan

Одночасно у 8 містах України триває груповий етап Всеукраїнського чемпіонату з футболу 5х5 В9КУ

 

«Арка» – «Олімп» 3:1

Знекровлений «Олімп» бився з чемпіоном Черкас «Аркою» – вигляд мав достойний. Поступився – то таке, головне, що показав і майстерність, і характер! Однак зауважимо, що в «Арки» також намітилися кадрові проблеми, які потрібно якнайшвидше вирішити, бо буде непереливки! Олександр Герасименко, організатор «Арки»: «Перемога впевнена – на класі. Дякую хлопцям, що, незважаючи на певні кадрові проблеми, показують чудовий футбол і продовжують перемагати. Зараз дійсно приємно дивитись на гру команди. Щодо кадрових проблем, то вони виникли через те, що деякі гравці травмовані, деякі не змогли допомоги команді з інших причин. Але підсилення складу планується. До тренувань вже приєднуються новачки команди. На друге коло «Арка» постане ще боєздатнішим колективом. Нам залишилось до перерви зіграти з «Іскрою». Далі Кубок міста, який використаємо для награвання зв`язків та трохи відпочинемо морально, зберемось з силами…»

290617 arka

 

«Aрка XL» – «Юнайтед» 2:7

«Арка XL» поступово прогресує – вже не виглядає хлопчиками для биття. Суперник це підтверджує! Павло Шульга, капітан «Арки XL»: «Почали гідно, перегравали суперника, повели в рахунку. Переломним моментом стали два безглузді пропущені м'ячі наприкінці першого тайму. По перерві спека не дозволила нам виграти гру. Наша команда стала, а суперник скористався перевагами молодості. Основна причина поразки - недостатня кількість замін у команді». Капітан «Юнайтед» Ігор Крижанівський: «Досить серйозне протистояння було. У нас, на щастя, все більш-менш добре складалося. Заробили важливі три очки в непростій боротьбі, продовжили переможну серію до трьох матчів… Нервовий перший тайм, але потім ми підвищили темп, вдало використовували вільні зони, які з’являлися в оборонних порядках суперника, таким чином оформили комфортну перевагу. Добре, що кожен з наших гравців зміг відзначитися хоча би однією результативною дією – це дуже важливо напередодні надскладного поєдинку з «Титаном», це наповнює нас впевненістю у власних силах».

290617 arkaXL

 

«Tinan»«Іскра» 10:2

«Титан» загасив полум’я «Іскри», вигравши з рахунком 10:2. Однак, якщо взяти до уваги той факт, що в складі «Титану» було 16 виконавців, а «Іскра» відбігала всю гру без замін, можна сміливо стверджувати деякі нюанси: перше – команда Юрія Стрижака апріорі сильніша, маючи гарний добір виконавців, але як же ми всі любимо оцю відвагу, коли хлопці, як це вчинила «Іскра», «рубляться», знаючи, що їм «нічого не світить»… Юрій Стрижак, капітан «Титану»: «Наші хлопці вийшли на гру «на розслабоні». Але суперник, хоч і грав без замін, змусив нас переглянути ставлення. Зібралися, схаменулися – і виграли на класі. Дякуємо супернику за таку гру!»

290617 tab

 

http://v9ky.in.ua/ 

https://www.facebook.com/v9ky.ukraine/