Почався прийом заявок на участь в «Епіцентр Бізнес-лізі»
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Середа, 12 квітня 2017, 08:02

120417 1

З травня на спортивному майданчику КП «Центральний стадіон» розпочнуться масштабні змагання з міні-футболу

 

Літня «Епіцентр Бізнес-ліга» пройде у дивізіонах «Ліга брендів» та «Корпоративна ліга».

Прийом заявок на участь у змаганнях триватиме до 08.05.2017 р. включно.

Контактні телефони: 063-134-44-21; 097-288-51-20 

 

Асоціація футзалу Черкаської області (президент Гончаров Юрій Андрійович (контактний тел. 067-775-77-48) запрошує усіх охочих взяти участь у традиційних змаганнях з міні-футболу –  літній «Епіцентр Бізнес-лізі».

 

Що це?

Традиційний чемпіонат «Бізнес-ліга» з міні-футболу, який проходить з 2012 року, – це змагання серед підприємств та фірм різних форм власності, державних і не державних установ міста Черкаси та Черкаської області. Однією з особливостей «Бізнес-ліги» у тому, в командах грають лише працівники одного підприємства чи установи (одночасно на полі знаходяться чотири польові гравці та воротар).

Усі матчі турніру проходитимуть на оновленому міні-футбольному майданчику КП «Центральний стадіон» (м. Черкаси, вул. Смілянська, 78).

 

Чому ви?

Протягом 5 років у «Бізнес-лізі» за перемогу вели боротьбу майже 150 команд (а це щонайменше 1 500 учасників). Серед активних учасників змагань такі колективи: «Київстар», «Фокстрот», «Азот», «Епіцентр», «Солтекс», «Фотоприлад», «Нова Пошта», «Швидка Допомога», «Телеперформенс», «Ньютон», «Капрі-трейд», «Нібулон», «Юрія-Фарм», ПП «Надія», «Солідарність», Лебединський насннєвий завод, КП «Митниця», прокуратура м. Черкаси, Державна виконавча служба, управлшня ДПС, Слідчий ізолятор, та інші.

Ми переконані  ваша команда прекрасно увільєтся в цей колектив активних любителів футболу!

 

Про вас знатимуть

Провідні черкаські засоби масової інформації: Інтернет-портал «Черкаський спорт», ОДТРК «Рось», ТРК «ВІККА» регулярно висвітлюють змагання шляхом сюжетів, інтерв'ю, фотозвітів та текстових оглядів кожного матчу.

Участь у «Бізнес-лізі» – це не тільки боротъба за перемогу та престиж, це також можливість заявити про свою команду. Плюс моральна згуртованість колективу і підвищений настрій у ньому.

 

Будемо раді участі Вашої команди у змаганнях!