Для футзалістів «Солтекса» наступає момент істини
Написав Administrator   
Вівторок, 04 квітня 2017, 08:24

soltex

4 квітня у Львові черкаська команда проведе матч-відповідь 1/4 фіналу чемпіонату України з футзалу (II ліга)

 

Для чемпіона Черкащини – 2017 року команди «Солтекс» (Черкаси) прийшов час проведення чергового важливого матчу. Черкащан очікує другий матч чвертьфінальної серії плей-оф серед колективів другої ліги проти команди «Княжий ринок» Львів.

Перша зустріч команд 21 березня у Черкасах завершилась перемогою господарів майданчика – 1:0. Тоді із стартових хвилин матчу на паркеті СК «Будівельник» зав’язалась гостра боротьба за володіння ініціативою. «Княжий ринок» намагався довести свій престижний статус, але і «Солтекс» не відступав. Львівяни намагались відкрити лік голам у матчі за рахунок гострий ударів по воротах Віктора Єрошова, але голкіпер та його партнер по команді Ярослав Магльований зіграли дуже надійно. Вони не раз рятували свою команду від забитого м’яча. На перерву команди пішли при рахунку 0:0.

У другому таймі гравці «Солтексу» з перших хвилин стримували натиск «Княжого ринку», які продовжували розігрувати п’ятого. Але підопічні тренера Юрія Лісняка не стояли в обороні, а намагалися йти вперед. В одному з моментів це спрацювало. Героєм матчу став В'ячеслав Ткаченко, який, як і в чемпіонаті області приніс бажане золото «Солтексу», так і сьогодні вивів свою команду вперед. Він упевнено обіграв трьох гравців і потужним ударом забив єдиний гол у цьому матчі – 1:0. До закінчення матчу відзначитися взяттям воріт суперника могла як одна так і друга команда, але фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу черкаських футзалістів.

Початок матчу-відповіді 4 квітня у Львові о 18:00. Переможець протистояння за сумою двох матчів виходить до «Фіналу чотирьох».