ФК "Ураган" - чемпіон Шполянського району з футзалу
Написав Микола Мотрич   
Середа, 15 лютого 2017, 17:19

фк ураган-переможець

Друге місце посіла "Тесла", а третю сходинку поділили "Ярошівка" та "Янг Бойз".

 

Завершився чемпіонат Шполянського району з футзалу "Championship 2017" 
Результати змагант:
1. ФК"Ураган"(Шпола)
2. ФК"Тесла"(Шпола)
3. "Ярошівка", ФК"Янг Бойз"(Матусів)

Турнірна таблиця групової стадії та результати матчів у ній:

груп33и

результати груп



Огляд матчів плей-офф:
Чвертьфінали:

Старт (Лебедин) 9 : 12 Ярошівка
Матч розпочався очікувано. Ярошівка взяла гру в свої руки і вже за 5 хвилин забила 3 м'ячі, завдавши 3 удари. На деякий час це стало шоком для Лебединської команди, але після декількох замін у суперника, номінальні господарі майже змогли відігратись. Під кінець вже здавалося, що буде серія пенальті, але спрацювало правило "не забиваєш ти - забивають тобі". Забивши в кінці декілька голів, Ярошівка забезпечила собі вихід у півфінал.

 

ФК "Тесла" (Шпола) 8 : 3 ЛНЗ (Лебедин)
Надпринципова зустріч почалася доволі напружено: команди не могли розпечатати ворота суперника протягом 5 хвилин. Гравці ФК "Тесла", забивши першими, методично довели перевагу до 5 м'ячів у першому таймі, а при цьому навіть не пропустили. У другому таймі, зменшивши тиск на ворота гостей, господарі пропустили 2 м'ячі, але потім зібралися та взяли гру під свій контроль. Тож закономірна перемога ФК"Тесла".

 

ФК "Ураган" (Шпола) 9 : 7 Надточаївка
Хоч гості і намагалися нав'язати боротьбу, але клас суперника виявився вищим, що довели п'ять голів Максима Шпиці. Закономірна перемога шполян.

 

Ветеран (Шпола) 13 : 15 Янг Бойз (Матусів)
Явного фаворита в цій зустрічі не було. Одним із козирів гостей був воротар. Його постійні підключення до атак стали запорукою перемоги. Шполяни зрівняли рахунок матчу - зробив це Сергій Полтавець, забивши м'яч через себе. Але наполегливішми стали матусяни, що й вплинуло на фінальний рахунок.

 

Півфінали:

ФК "Тесла" (Шпола) 9 : 8 Ярошівка
Перший тайм можна назвати найгіршим для шполян у турнірі - 4:2 на користь гостей. Хоча по рахунку шанси були майже рівні, все ж таки після 1 тайму здавалося, що Ярошівка пройде далі. Але 2 голи за перші 5 хвилин зрівняли шанси. Господарі додали в командному русі та пасі, що створило перевагу в 2 м'ячі. Якраз після цих двох голів почалася гра без центра поля. Залишалось 30 секунд, а рахунок був 8:8, саме тут команда господарів взяла тайм-аут. Комбінація, яку задумали гравці "Тесли" у тайм-ауті, подарувала гол п'яткою Олексія Боярчука, що принесло путівку у фінал для шполян.

 

ФК "Ураган" (Шпола) 15 : 8 Янг Бойз (Матусів)
Матусівська команда більш завзято розпочала гру, виграючи в 2 голи. Але червона картка воротаря господарів, навіть пропустивши, стала стимулом для шполян та розслабляючим фактором для матусян. Спочатку зрівнявши, а потім вийшовши вперед, Ураган не віддав перемогу, та навіть збільшив перевагу в рахунку. Підсумкові 15:8 на користь шполян.

 

Фінал:

ФК "Тесла" (Шпола) 7 : 13 ФК "Ураган" (Шпола)
Явним фаворитом зустрічі можна назвати "Ураган", тому що підбір гравців та наявність якісних замін є одним із найважливіших факторів для перемоги. Рівна гра протрималась 15 хвилин першого тайму. Фізична втома, відсутність гравців на заміні - найвагоміші причини перемоги номінальних господарів. Підсумкові 7:14 на користь ФК "Ураган".

Індивідуальні номінації: 
Кращий гравець турніру - Максим Шпиця 
Кращий бомбардир турніру - Владислав Запісецький (25 голів - 7 матчів)
Кращий воротар турніру - Микола Мотрич 
Кращий гравець фіналу - Владислав Запісецький

 

Організатори турніру висловлюють вдячність Логвінову Вадиму Анатолійовичу за спонсорську допомогу в організації турніру.