Футзалістки «Енергії» завершують перше коло Чемпіонату України без жодної поразки
Написав Administrator   
П'ятниця, 02 грудня 2016, 13:03

qKdmowhIr o

Днями футзалістки черкаської «Енергії» повернулись з першого кола Чемпіонату України з футзалу, що проходив у Гребінці.

 

 

У центральній групі разом з «Енергією» виступають команди: "Кременчужанка" м. Кременчук, "КНУБА" м. Київ, ДЮСШ "Біличанка" смт. Коцюбинське, "Жайвір-Сугатинка" м. Шпола, "Фаворит ДЮСШ-1 Злагода-2" м. Кривий Ріг. 


Поїздці на чемпіонат передував непростий період підготовки, де команда, на жаль, знову стикається з труднощами пошуку умов тренувань та виїзду на змагання. Попри це, дівчата налаштовані лише на перемоги, що довели своїм виступом. 

QLZXNRjiM4U
У перший день змагань «Енергія» перемогла команду з Кривого Рогу з рахунком 5:3, і команду КНУБА м. Київ з рахунком 1:0. Наступними суперниками дівчат стали багаторазові чемпіонки України «Біличанка». Напружений матч закінчився з рахунком 1:1. Ще одна нічия зафіксована у матчі з «Кременчужанкою». В останньому матчі першого кола змагань черкаські дівчата здолали «Жайвір» 8:1 і зараз посідають другу сходинку турнірної таблиці. 


Кращими бомбардирами команди стали:

Вікторія Супрунович – 4 м’ячі

Ніна Хоменко та Олена Матвієнко – по 3 м’ячі

 

Із цього сезону з командою працює новий тренер Юрій Криштоп, який прокоментував підготовку та виступ дівчат: «Наша співпраця з «Енергією» розпочалася зі спільного бажання вивести жіночий футзал у Черкасах на новий рівень. Намагаюся дати дівчатам необхідні вміння і напрацювати ігрові комбінації, що допоможуть досягти ігрового результату. Цьогоріч, перед першим колом Чемпіонату, мали умови для підготовки впродовж двох місяців і вдало виступили у дуже непростих іграх. Всі дівчата дійсно постарались і зробили все можливе для відповідного результату. Зараз розпочинаємо підготовку до другого кола, будемо докладати ще більше зусиль, адже я справді хочу, щоб наша команда була кращою на Чемпіонаті. 


Слід зазначити, що тренувальний процес та виїзди на змагання «Енергії» організовано за підтримки Юрія Гончарова, президента Асоціації футзалу Черкаської області. Також створити можливості для якісних тренувань дівчат допомагають черкаські меценати Артур Савін і Олександр Соловей, адже розуміють, що підготовка до змагань – необхідна і важлива передумова успіху в іграх Чемпіонату.

zwP9dKHOX4o

Жіночий футзальний клуб «Енергія» запрошує до співпраці любителів справжнього яскравого футзалу!