"Епіцентр" розписав мирову з одеським "МКВ" у Чемпіонаті України з футзалу
Написав Андрій Вєков   
Вівторок, 07 лютого 2017, 18:16

IMG 2563fjfjfj

Черкасці в завершенні групового етапу створили міні-сенсацію. 

 


"МКВ" – "Епіцентр" 3:3

 

Не можна сказати, що результат приголомшливий. Ні. Як би команди не зіграли цей матч, жодному розкладу ми б не здивувалися. Епіцентр поїхав у гості до МКВ без завдань і психологічного грузу відповідальності. Так само вийшли на паркет і одесити – для них місце в плей-оф заброньовано в будь-якому разі.

 

Початок гри визначив подальшу долю матчу. МКВ давав грати Епіцентру і не дуже фанатично відпрацьовував в обороні. Як наслідок, дебютний гол в активі гостей: Ситник, Когус і Дєдов розіграли стандарт на третього і повели в рахунку. Але за п'ять хвилин його зрівняв Бондаренко Костянтин – 1:1.

 

Другий тайм промайнув взагалі без поняття "центру поля". Гра стала ще відкритішою і на зустрічних курсах команди вільно себе почували, підступаючи до чужих володінь. Управніше цим скористалися господарі, знову повівши у рахунку, проте за мить виймали м'яч із власної сітки – 2:2. Лінія нічийного результату простяглася аж до фінальної сирени. До того, як вона пролунала, Альфред у складі Епіцентру зачепився за м'яч на вістрі атаки, розвернувся і пробив у дальній кут, а МКВ забив свій третій м'яч і встановив остаточні 3:3.