Чемпіонат України з футзалу: одеський "МКВ" упевнено обігрує "Рувер"
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 16 грудня 2016, 19:30

IMG 78363463415

Щойно в Одесі завершився матч другої ліги, у якому черкасці поступилися з рахунком 0:5.


"МКВ" – "Рувер" 5:0
Голи: Похиляк 2, Коллінс 2, Моторний

Господарі паркету агресивно розпочали матч. Стартові 5 хвилин Рувер зовсім не бачив м'яча у власних ногах - так суттєво одесити його контролювали. Така тотальна домінація вилилася в швидкий дубль Похиляка, який він оформив менше ніж за три хвилини - 2:0. Лише ближче до середини тайму Рувер поступово вийшов з-під пресингу і трохи вирівняв гру. У цей період черкасці завдали декілька ударів по воротах суперника, але жоден із них не став гольовим. 

По перерві одесити ще більше наростили свою перевагу. Шлях Похиляка повторив Коллінс, який так само, менше ніж за три хилини оформив дубль. Спочатку скористався обрізкою гостей і холоднокровно переграв Коханюка, а за мить у сольному проході без перешкод завдав прицільного удару в ближній кут – 4:0. Шанси Рувера на позитивний результат розтанули. Наслідком цього став цвях від МКВ – п'ятий м'яч забив Моторний. Залишок ігрового часу став непримітним: одесити свої завдання вирішили, а Рувер отримав багато інформації для аналізу. 

Зазначимо, що завтра в Черкасах у СК "Будівельник" відбудеться матч між "Солтексом" та "Епіцентром". Початок гри о 17:00.