Черкаський МСК «Дніпро» провів черговий матч чемпіонату України з футболу
Написав Администратор Черкаський Спорт   
П'ятниця, 27 вересня 2019, 18:31

бахмач 2611

У рамках 9 туру чемпіонату країни з футболу серед аматорських команд черкащани 27 вересня дома зустрічалися з ФК «Агродім» (Бахмач, Чернігівська обл.)

МСК «Дніпро» - ФК «Агродім» - 1:2

МСК «Дніпро»: Скринський, Молоков, Вініченко, Лукомський (Шевченко,80), Бузинський, Пуш (Загоруйко,75), Кулик, Дзюба (Сініцин, 92), Пантелей, Гарнага (Антонеко, 72), Масоха (Норенко,79)

ФК «Агродім»: Боженко, Кордюк, Кіцута, Двалі, Сірий, Журба, Кучинський, Єсаулов, Сокол, Кабанець

Голи: Норенко, 83 - Єсаулов, 14; Бамба, 93

Початок першого тайму виявився складним. На першій хвилині арбітр призначив небезпечний штрафний, в метрах 20 від воріт та «Агродім» виконав його невдало - м’яч пролетів в метрі над поперечкою. Ще череза кілька хвилин знову стандарт на користь гостей -  цього разу м’яч пройшов поруч зі стійкою. Надалі, гра стала більш рівною, але на 14 хвилині Єсаулов перекинув Скринського і відкрив рахунок у матчі - 0:1. На 20 хвилині потужного удару з центру штрафного майданчику завдав гравець гостей, проте наш голкіпер впевнено фіксує м’яч. На контратаці Пуш притягу єм ’яч флангом та б’є поруч зі стійкою. До кінця тайму дніпряни створили ще кілька моментів проте забити їм не вдалось.

Другий тайм розпочався з удару гостей, після чого м’яч влучає у стійку, а захисники дніпрян виносять його за межі штрафної. На 52 хвилині, після фолу на Молокову арбітр призначає стандарт неподалік штрафного майданчику черкащан. Молоков подає у штрафну, на його подачу відгукується Масоха, проте голкіпер гостей перевів м’яч на кутовий. На 70 хвилині гарну нагоду відзначитися мав Олександр Пантелей: він пробивав з лінії штрафного майданчика, але м’яч пролетів трішки вище воріт.

На 83 хвилині після подачі Загоруйка з кутового, Артем Норенко забиває мячу ворота суперника і зрівнює рахунок - 1:1. Черкащани з новою силою йдуть в атаку, намагаючись забити ще один гол,  проте вже у доданий арбітром час, після фолу у штрафному майданчику дніпрян, арбітр призначає пенальті у ворота господарів. Його реалізовує Бурейна і встановлює остаточний рахунок у матчі - 2:1, дещо не справедливий по ходу гри..

Юлія Глизь