МСК «Дніпро» Черкаси – «Вікторія» Миколаївка 0:3 (0:3)
Неділя, 15 вересня 2019, 20:15

160919 001

Чемпіонат України серед аматорських команд. 7 тур.

 

МСК «Дніпро» Черкаси«Вікторія» Миколаївка 0:3 (0:3)

15.09.19 м.Черкаси. «Центральний стадіон». 1000 глядачів.

МСК «Дніпро»: Скринський, Бузинський (Лукомський), Вінніченко, Масоха (Антоненко), Дзюба(Норенко), Кулик, Пуш (Загоруйко), Пантелей, Сініцин, Гарнага , Ляхович (Черненко)

ФК «Вікторія»: Зінченко, Цапій, Яценко, Нелін, Михайлюк, Шимко, Гранкін, Кузьмин, Борисенко,Єрьоменко, Шевченко

 

Активніше гру розпочали гості, але за перші 5 хвилин матчу команди зуміли обмінятися небезпечними моментами. Спочатку Пуш мав можливість відкрити рахунок, але м’яч зрізався з ноги та пролетів вище воріт. А потім нападник «Вікторії» впритул розстрілював голкіпера черкащан, але Скринський продемонстрував впевнену гру на лінії воріт. Протягом наступних 20 хвилин команди грали в відкритий футбол та мали моменти для взяття воріт, але то м’яч вище пролетів то голкіпери команд демонстрували блискучу реакцію. 3 25 хвилини по 30 хвилину гості продемонстрували свій клас. Тричі відзначившись в воротах амбітної команди з Черкас. На 25 хвилині №23 Борисенко Іван влучним пострілом в нижній кут воріт відкрив рахунок у матчі. А вже за наступні 4 хвилини В’ячеслав Шевченко оформлює дубль. Дніпряни змогли відповісти лише кількома гострими атаками та до взяття воріт не дійшло. На 34 хвилині Тарасенко вирішує зробити першу заміну і замість Ляхович випускає наймолодшого гравця у заявці черкаської команди – Максима Черненка. До кінця першого тайму гості контролювали гру та спокійно довели її до перерви не створивши нічого небезпечного.

 

160919 002

 

Другий тайм розпочинався повільно, команди не поспішали атакувати. Але на 53 хвилині Олександр Пантелей розрізною передачею виводить Микиту Пуша віч на віч з голкіпером, проте молодий нападник не зміг переграти Миколу Зінченка. Запальні дніпряни не зупинялися та намагалися забити гол супернику. Та вже на 57 хвилині мали таку можливість зі штрафного удару. Богдан Вініченко виконав цей удар, але не вистачило зовсім трішки, м’яч пройшов над поперчкой. Далі були відповіді за «Вікторією». Спочатку В’ячеслав Шевченко пробив в штангу, потім Констянтин Без’язичний головою завдавав удар, але воротар Скринський знову демонструє блискучу гру. На 71 хвилині В’ячеслав Акімов зі штрафного удару влучає в каркас воріт. Кінцівку матчу дніпряни активно проводили свої атаки. Остання нагода забити була у Артема Кулика, який змістився з флангу до центру та завдав небезпечного удару по воротам, але м’яч пройшов вище.