Олександр Пантелей (гравець МСК «Дніпро» (Черкаси): «Футбол – це моє все»
Середа, 21 серпня 2019, 12:26

21 08DSC 0026

Олександра Пантелея вболівальники на сторінці в Інстаграм визнали найкращим гравцем у грі третього туру чемпіонату України з «Рубіконом»

 

Прес-служба МСК «Дніпро» (Черкаси) із Сашею провели прямий ефір, у якому кожен фанат міг поставити гравцю своє запитання. Серед усіх питань ми обрали найцікавіші і об’єднали їх у інтерв’ю.

Чому почав займатися футболом?

- З дитинства займався футболом. Дуже подався завжди цей вид спорту. Спочатку займався в ДЮСШ Тальне, після цього грав у СДЮЩОРі. Потім був у дублі «Черкаського Дніпра», але там особливо не грав. А потім з’явилась ця команда і я радий що в мене є змога бути частиною цієї команди.

Ти раніше займався ММА чому обрав футбол?

-Бо більше подобається цей вид спорту. Я завжди знав, що хочу реалізувати себе лише у футболі.

Футбол для тебе хобі чи покликання?

-Футбол – це моє все .Чесно, не бачу себе без футболу. Не знаю, що робив би, якщо не футбол. Я крім цього нічого не вмію. Навіть за професію обрав собі тренерство щоб назавжди бути у футболі.

Хто найсильніший суперник з яким ти грав?

- Ю-19 – це звісно,СК «Дніпро-1» і «Петриківка». На область у нас багато сильних команд – Альтаїр, Ззлатокрай, УТК і Базис – найсильніші. Поки що з ми зіграли лише 3 матчі «на аматорів», то найсильнішими є «Чернігів».

ТОП-5 гравців, які грають в УПЛ (лише українці).

- Миколенко, Циганков, Супряга. Мудрик, Циташвілі. Багато молоді, яка зараз дуже круто грає і показує хороші результати.

Як налаштовуєш себе перед матчем?

- Музика. Перед грою дуже тяжко про щось думати, окрім гри.

Яка гра тобі запам’ятався найбільше?

-Матч з «Петриківкою» у групі Ю-19. Ми забили гол у компенсований час та стали єдиною командою, яка виграла у цієї команди. Для нас це було дуже важливо. Відчували гордість за клуб та команду. А якщо в цілому, то це цьогорічний чверть фінал Ліги Чемпіонів – Манчестер Сіті – Тотенхем. Ми як раз їхали в автобусі з виїзної гри і там були надзвичайні емоції.

Хто найтехнічніший у команді?

-Пуш.

Ти вже відзначився голом у аматорському чемпіонаті. Ти забив зі стандарту у ворота ФК «Чернігів» Що можеш про нього сказати?

-Я скористався помилкою воротаря. Він думав, що я буду віддавати передачу, а я пробив. Загалом, дуже радий, що вже забив у Чемпіонаті, сподіваюсь другий гол також скоро буде.

Які емоції від матчу з «Рубікон-Вишневе»?

-Ми були раді, що нарешті нічия. Ми дуже хотіли виграти. Ще й пропустили такий необов’язковий гол. Але ми будемо намагатися, нарешті здобути ці 3 очки та порадувати наших вболівальників довгоочікуваною перемогою.

Бліц.

          Народився у місті Тальне

          Перша футбольна школа: ДЮСШ Тальне

          Улюблений гравець: Нголо Канте.

          В українському ель-класико вболіває за : Шахтар

          Футбольна мрія: пограти у Англії, бажано в «Манчестер сіті»