Не оптимальним складом «Дніпро» втратив турнірні очки в чемпіонаті України
Середа, 08 травня 2019, 15:56

1 DSC 0580

8 травня на домашній арені футболісти МСК «Дніпро» зустрічалися з командою ДЮФК «Олімпік» (Кропивницький)

Чемпіонат України. Перша ліга. U-19

12 тур. 08.05.2019

Черкаси. КП «Центральний стадіон»

МСК «Дніпро» (Черкаси) – ДЮФК «Олімпік» (Кропивницький) – 1:2 (1:1)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Ковальчук Б., Дашко К., Танцюра Д. (Коломоєць В., 84 хв.), Молчан І., Ляхович А., Норенко А. Хамко Н., (Пантелей О. 46), Пуш Н., Загоруйко К. (Кулик А. 29 хв.), Черняк Б., Борисенко В. У запасі: Скожепа Д.

Головний тренер: Євген Тарасенко; помічник головного тренера: Богдан Жало; тренер воротарів: В’ячеслав Кудін

Для черкащан ця зустріч мала важливе турнірне значення, проте у заявці на гру у команди було 15 гравців. Частина гравців із основного складу не змогла взяти у матчі участь через травми, а Масоха і Гарнага захищають честь свого закладу на Всеукраїнській Універсіаді з футболу.

Перші 5 хвилин гри МСК «Дніпро» - ДЮФК «Олімпік» пройшли без особливих моментів біля воріт. На 10 хвилині зустрічі у черкащан Нікіта Пуш свій фланговий прохід завершував входженням у штрафну суперника і ударом по воротах, але голкіпер зумів врятувати команду від пропущеного гола. Згодом Дмитро Танцюра намагається застати зненацька воротаря з Кропивницького. Черкащани поступово доають у швидкості, змушуючи понервувати захист опонентів.

2 -DSC 0570

Проте на 26 хвилині, дніпряни захопившись атакувальними діями втратили пильність в захисті і дозволили гостям відкрити рахунок у грі. Майже відразу після цього Євген Тарасенко замість Кіріла Загоруйка на поле випускає Артема Кулика. Гра на флангах з боку черкащан стала жвавішою. На 30 хвилині Кулик з флангу робить пас на інший фланг, де Пуша на мить випереджає воротар гостей. Після цього у штрафній гостей спостерігалася «пожежа», де черкаські гравці пять разів поспіль били по воротах «Олімпіка», але жодного разу шкіряна куля не влетіла у сітку. Знову черговий момент був у Пуша і знову переможцем у дуелі був Кропивницький голкіпер. Чергові невдалі дії у центрі поля від Назара Хамко ледь не привели до взяття черкаських воріт.

Другу частину гри дніпряни починають потужно. Особливою активністю виділялися фланги черкаської команди. Був знову гольовий шанс у Пуша, але він не міг обіграти стража кропивницьких воріт. Щоправда у тому моменті у вигідній позиції знаходилися суперники і пас напрошувався на них.

3 -DSC 0579

 

На 56 хвилині на підступах до штрафної збили Танцюру, за що гостей покарав влучним у площину воріт Артем Ляхович – 1:1. Господарі матчу додають у потужності і контролюють хід поєдинку. Гості переходять до гри від оборони і часто у них проходять гострі контратаки.

4 -DSC 0585

На 70 хвилині у «Дніпра» просто зобовязаний був забивати Володимир Борисенко, але видно у відповідальний момент розгубився і з 7-8 метрів не зміг обманути воротаря суперників. Далі були нервові 14 хвилин гри, де захист обох команд переважав атакувальні дії. Але на 84 хвилині зустрічі господарі матчу дозволили кропивницькому гравцеві знову вивести свою команду вперед – 1:2. Спроби вирівняти ситуацію з боку черкащан, на жаль, не мала успіху. 

5 -DSC 0588

У підсумку, маючи протягом гри, достатньо гольових моментів господарі матчу програли. Варто відзначити, що торік черкащани впевнено виграли в «Олімпіка». Цього разу мало того, що дніпряни грали ослабленим складом, так ще й суперник цього року підсилився якісними темношкірими легіонерами, які зробили вагомий вклад у перемогу своє команди.

 

6 -DSC 0597