ФК «Черкаський Дніпро» підготовку до II частини чемпіонату країни почне 16 січня
Середа, 10 січня 2018, 21:11

040917 77

Про те, що у Новому році головна футбольна команда Черкащини збереться у другій половині січня, повідомила клубна прес-служба

 

Крім того на клубному сайті ФК «Черкаський Дніпро» зокрема йдеться про наступне:

-        Головним тренером команди призначено Ігоря Столовицького, з яким пов’язані головні успіхи черкаської команди у попередні роки: він зумів привести “Черкаський Дніпро” до чемпіонства у II лізі (сезон 2014/2015), а також здобути друге місце у першій лізі у сезоні 2015/2016 р.р.  Керівництво клубу на другу частину сезону 2017/2018 років поставило перед Ігорем Столовицьким завдання - покращити турнірне становище та зберегти “Черкаський Дніпро” у першій лізі.  

        Приємною новиною для вболівальників  перед Новим роком стало повідомлення про підписання нового півторарічного контракту із провідним захисником, вихованцем черкаського футболу Олегом Тарасенком.

-        На початку цього року трирічний контракт із “Черкаським Дніпром” підписав досвідчений нападник Роман Локтіонов.

-        Наприкінці 2017 року досягнута домовленість з власником і керівником компанії “UKRAVIT” Віталієм Ільченком про фінансування клубу в сумі 1 млн 200 тис грн. протягом футбольного сезону, який наближається. До того ж, Віталій Володимирович обраний почесним президентом ФК "Черкаський Дніпро". 

-        Основною домівкою команди і її навчально-тренувального збору, який розпочнеться 16 січня, буде Білозірська академія футболу.

-        Володимир Лашкул зазначив, що футбольний клуб діє і буде діяти і не відмовляється від дієвої підтримки міської і обласної рад, ОДА і її управління у справах сім’ї, молоді і спорту та інших управлінь та департаментів.