«Кремінь» (Кременчук) – «Черкаський Дніпро» 1:0 (0:0)
Субота, 21 жовтня 2017, 20:11

1508615382 kremen football12

«Кремень» виграє битву аутсайдерів у «Черкаського Дніпра»

 

«Кремінь» залишив наодинці із самим собою «Черкаський Дніпро» на останньому місці таблиці, відірвавшись від прямого конкурента вже на чотири очки. Можливим це стало після перемоги в очному матчі.

Команди немов забули, що голи приходять разом з моментами, тому як футбол виявився дуже пісним. Обидва суперники намагалися робити один одному неприємні уколи, але не більше того. Чи не перший момент виявився гольовим: довгий пас на лінію штрафного, там Янаков виграв позиційну боротьбу у Тарасенка і пробив повз воротаря – 1:0. Часу, щоб забити хоча б гол, у гостей було чимало, але оборона кременчужан впоралася зі всієї загрозою з боку суперника.

 

«Кремінь» (Кременчук) – «Черкаський Дніпро» 1:0 (0:0)

Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

«Кремінь»: Онопко, Ченбай, Горват (Боровський, 75), Тертишний (Богданов, 57), Тимченко (Янаков, 64), Вовкодав, Степанчук (Саркісян, 87), Ентін, Прошенко (Авраменко, 70), Ходуля, Піскун.

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Ічанський, Крамар, Проневич, Тарасенко, Захаревич (Колос, 78), Чорний, Качур (Шурубура, 81), Кошадзе, Смірнов, Бурлін.

Гол: Янаков (73).

Попередження: Ченбай 58, Янаков 77.

 

Матч аутсайдерів поточного чемпіонату Першої ліги не потішив глядачів видовищною грою. Хоч трохи розворушити публіку і атмосферу на стадіоні спробував один з уболівальників, який на 72 хвилина матчу вибіг на поле. Арбітр зустрічі Олександр Сахно вирішив, що епізод вирішиться і без його участі, тому гру так і не зупинив, незважаючи на те, що нежданий гість прогулювався у воротах прямо по ходу поєдинку.

Цікаво, чи це вибило гостей з колії, то пішло на фарт господарям, але в наступній своїй атаці кременчужани забили єдиний гол у зустрічі.

 

 

https://www.ua-football.com/