«Інгулець» – «Черкаський Дніпро» 2:0 (1:0)
Субота, 05 серпня 2017, 21:59

20526326 1964607353776317 5516503664066246517 n

Два пенальті визначили підсумковий рахунок у матчі Чемпіонату України (І ліга) в Петровому

 

5 серпня. смт Петрове. 650 глядачів. +34. Поле – 5. Початок о 19 год.

«Інгулець»: Г.Ганєв, Р.Гончаренко, І.Солдат (Р.Світличний, 45+2), Є.Запорожець, І.Коцюмака, Елла Кен (А.Шарко, 83), В.Клименко, В.Павлов, О.Павелько (ВЛупашко, 76), О.Акименко (О.Мішуренко, 69), В.Рябушко (Н.Січінава, 58).

«Черкаський Дніпро»: Є.Панченко, Д.Шведенко, Г.Резесідзе, О.Тарасенко, А.Сторчоус (Д.Шурубура, 90+2), А.Крамар, С.Ічанський, Л.Кошадзе (В.Тенжицький, 84), О.Колос, В.Чорний, Р.Качур (В.Зоря, 63). Зпасні: В.Марченко, Є.Смірнов, Р.Сутченко, В.Драч. Тренер: О.Кирилюк.

Голи: Акименко (38 пен., 66 пен.)

Попередження: В.Лупашко (78), І.Коцюмака (89)– Д.Шведенко (65),В.Зоря (90).

 

Матч розпочався з атак команди «Інгулець». Вже на третій хвилині зустрічі господарі загрожували воротам гостей: голкіпер черкаської команди Євген Панченко продемонстрував відмінну реакцію, на «мертво» зафіксувавши м’яч. На шостій хвилині знову небезпека біля воріт гостей і знову голкіпер приїжджої команди був «на висоті», парирувавши удар Олександра Акименка у ближню дев’ятку воріт. Через дві хвилини Євген Панченко виручив свою команду, парирувавши постріл по центру воріт. На 10-ій хвилині матчу гості відповіли своїм небезпечним моментом. А на 13-ій хвилині гостям на допомогу прийшла штанга їх воріт; атаку другим темпом завершував Ігор Солдат, але не поцілив у ворота. А на 20-ій хвилині зустрічі знову господарі втратили стовідсотковий момент відрити рахунок: Євген Запорожець не зумів поцілити у пустий кут воріт, влучивши у каркас воріт. У середині першого тайму Андрій Сторчоус пробив під перекладину воріт господарів: Геннадій Ганєв перевів м’яч на кутовий.

На 32-ій хвилині матчу каркас воріт прийшов на допомогу Геннадію Ганєву: після прострілу Антона Крамара з флангу Леван Кошадзе з центру штрафного майданчику поцілив у перекладину воріт «Інгульця». Через шість хвилин у ворота гостей було призначено пенальті: з «точки» Олександр Акименко пробив по центру воріт, а голкіпер суперника впав у праву сторону від себе.

Після пропущеного м’яча гості дещо активніше заграли в атаці. Олександр Колос, звільнившись від опікуна, пробив поруч з дальнім кутом воріт Геннадія Ганєва. Через хвилину був ще один небезпечний момент біля воріт господарів – надійно зіграв захист «Інгульця».

На початку другої половини зустрічі Крамар і Кошадзе розіграли небезпечну комбінацію: Леван не влучив у ворота «Інгульця». На 65-ій хвилині матчу у центрі поля господарі перехопили м’яч і після прострілу з правого флангу на ближній штанзі воріт захисник гостей Дмитро Шведенко притримав гравця «Інгульця» і було призначено пенальті у ворота черкаської команди. Олександр Акименко вдруге з «точки» переграв голкіпера гостей Євгена Панченка – цього разу кращий бомбардир «Інгульця» поцілив у ліву дев’ятку воріт. Через три хвилини Євген Панченко «потягнув» удар під перекладину від Елли Кени. Ще через дві хвилини після подачі з лівого флангу Ніка Січінава пробив у дальній нижній кут воріт – захисник гостей прийшов на допомогу своєму голкіпера і вибив м’яч.

На 79-ій хвилині зустрічі гості мали шанс один м’яч відквитати: після проходу Віталія Зорі по правому фланзі і прострілу на ближню штангу воріт нападник черкаської команди пробив у кількох сантиметрах від штанги воріт Геннадія Ганєва.

На 85-ій хвилині матчу футболісти «Інгульця» провели зразковий перехід з оборони в атаку: Ніка Січінава переправив м’яч у сітку воріт, але взяття воріт арбітри не зафіксували, вгледівши положення поза грою. Через три хвилини господарі ледь собі не «привезли» гол: після «обрізки» на власній половині поля в останній момент Владислав Лупашко зумів у воротарській перехопити передачу на нападника гостей. У атаці-відповіді до розрізної передачі Ігорю Коцюмаки ледь не дотягнувся Антон Шарко і м’яч став «легкою здобиччю» голкіпера гостей Євгена Панченка. Матч завершився впевненою перемогою господарів – 2:0. Гості ж мають дякувати своєму голкіперу Євгену Панченку, який чимало раз їх виручав та не дозволив рахунку бути розгромним.

 

ФК «Інгулець»