Розклад "Кубку Живчика" з пляжного футболу
Написав Administrator   
Четвер, 02 червня 2016, 19:17

Учора відбулося жеребкування "Кубку Живчика" з пляжного футболу і став відомим розклад першого ігрового дня, який відбудеться у неділю, 5 червня.

 

Група "А"

1. Одна Родина

2. Темна Конячка

3. Ruver

 

Група "Б" 

1. Лідер

2. SolTex

3. Цетус

 

Неділя, 5 червня

10:00 Одна Родина - Темна Конячка

11:00 Лідер - SolTex

12:00 Темна Конячка - Ruver

17:00 SolTex - Цетус

18:00 Одна Родина - Ruver

19:00 Лідер - Цетус

 

   О 10:00 відкриють змагання два непоступливих суперника. Одна Родина, яка зарекомендувала себе як дуже міцний горішок, і, неодноразовий володар різноманітних трофеїв – Темна Конячка. Протистояння молоді проти досвіду.

   Об 11:00 зустрінуться чинний володар Кубку Живчика –Лідер, та новачок у цьому виді спорту – SolTex, в складі якого є багато досвідчених і професійних гравців. Іншими словами, ранок у неділю буде спекотним.

   О 12:00 ще одна цікава та видовищна гра: Темна Конячка проти ще одного новачка – Ruver, який ще два тижні тому виборов звання чемпіона міста на майданчику «Спорт-Лайф» і на пляжу не збирається пасти задніх.

   О 17:00 післяобідню сесію розпочнуть амбіційний SolTex та бронзовий призер минулорічного чемпіонату Цетус, у яких за плечима також присутня скарбничка вищих нагород декількох пляжних чемпіонатів.

   О 18:00 зіграють Одна Родина та Ruver. Ця гра визначить, хто вийде до півфіналу з першої підгрупи.

   А о 19:00 перший день «Кубку Живчика 2016» завершить супергра між командами Лідер та Цетус. І хоча Лідер, можливо, не буде приймати участь у цьому році в чемпіонаті Черкаської області, він не збирається просто так віддавати свій трофей.

   Тому, пані та панове, якщо ви не бажаєте проґавити це шалене дійство – запрошуємо вас цієї неділі (05.06.2016) на Живчик-Арену і насолодитися таким відпочинком як пляжний футбол.

   Нагадуємо, що до півфіналів наступної неділі виходять по дві найкращі команди з кожної підгрупи, а переможці півфіналів матимуть змогу вибороти і сам трофей.

   «Кубок Живчика» відкриває пляжний сезон цього літа. Підтримка вболівальників потрібна кожній з граючих команд. Приходьте і ви не пошкодуєте, бо це лише початок нового літнього сезону, справжня «спека» ще попереду.