"Миронівська птахофабрика" виграє кубок області з пляжного футболу!
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 16 серпня 2015, 20:23
16082015beachcupfinalDSC07530
У Черкасах завершився кубок області з пляжного футболу! Вдруге поспіль кубок Черкащини виборює "Миронівська птахофабрика".
Сезон пляжного футболу добігає кінця. Першим розіграли кубок Черкаської області. Протягом кількох тижнів 8 кращих команд області пройшли кубкові сітку. А сьогодні на "Живчик-Арені" відбулася головна подія - фінал. Заповнені вщерть трибуни арени на власні очі спостерігали за якісним власне пляжним футболом. "Темна Конячка", як завжди, продемонструвала видовищну та яскраву гру - все за канонами пляжного футболу. Проте клас "Миронівської птахофабрики" на сьогодні вище. 
16082015beachcupfinalDSC07494 
Півфінали
"Темна Конячка" - "Одна Родина" 3 : 2
Голи: Гаркавий, Поліщук (2) - Агарін (2).
 
"Миронівська птахофабрика" - "Матусів" 6 : 4
Голи: Ткаченко (2), Трандафілов (2), Кіт, Гуд - Калініч (аг), Колос (2), Остренко.
 
Фінал
"Миронівська птахофабрика" - "Темна Конячка" 4 : 3
Другий рік поспіль ці команди зустрічаються у фіналі кубка. І хоча "Темна Конячка" кожного року вже не та, на кубок команда налаштовується максимально й дає бій всім. Сьогодні гравці у блакитній формі були близькими до жаданого трофею. Хоча старт гри був за канівчанами. Футболісти "Птахофабрики" кілька разів перевірили у рамці Криштопа, у свій бій отримали гарні удари від Євтушевського, та без голів. Втім під завісу першого періоду В’ячеслав Ткаченко завдав не сильного удару, на який зреагував Криштоп проте зарано, м’яч відскочив від піску й залетів по центру воріт - 1 : 0.

16082015beachcupfinalDSC07486

У другому періоді "Конячка" приголомшила суперника. Багато боротьби та ударів з дальніх відстаней, ударів через себе та зльоту не приносили результату жодній з команд. Проте кілька порушень на Поліщуку й досвідчений гравець "Темної Конячки" зробив свою справу. Роман технічно та сильно двічі вразив ворота Єрошова зі штрафного - 1 : 2. А під кінець чудова комбінація: Поліщук навішує - Євтушевський зльоту переправляє м’яч у ворота - 1 : 3.

16082015beachcupfinalDSC07488

У пляжному футболі два м’ячі це не різниця, тому гравці "Птахофабрики" весь третій тайм поступово прокидалися. "Темна Конячка" відбивалася й шукала щастя на контратаках, але їхні суперники грали в захисті вже чіткіше. Як наслідок, з плином часу канівчани додали обертів, тоді як "Темна Конячка" стала. Не достатня ротація і втома не залишила команді шансів. спочатку Мачульський з гострого кута, а потім Ткаченко після обіграшу зрівняли рахунок. А за менш ніж три хвилини до кінця Євгеній Трандафілов чудовим дальнім ударом вивів "Миронівську птахофабрику" вперед. Відсвяткувавши цей гол, він відразу отримав другу жовту та червону картку - все за не спортивну поведінку. Тому останні хвилини "Птахофабрика" залишилася в меншості, проте гольових нагод у "Конячки" не було. У підсумку 4 : 3, яскравий та драматичний фінал. "Миронівська птахофабрика" вдруге поспіль з кубком. 
Голи: Ткаченко (2), Мачульський, Трандафілов - Поліщук (2), Євтушевський.
Кращий бомбардир – В’ячеслав Ткаченко (6 м’ячів)
Кращий воротар – Віктор Єрошов
 

16082015beachcupfinalDSC07515

Кращий гравець – Роман Поліщук

16082015beachcupfinalDSC07517

Приз Fair-Play–Олександр Євтушевський
Юрій Гончаров, почесний президент Асоціації пляжних видів спорту:
"Про те, чи сезон вдається, можуть сказати вболівальники. Як ми бачимо, на фінальний поєдинок заповнені трибуни. Тішить, що пляжний футбол з кожним роком набирає популярність. Команди прогресують. У фіналі зійшлися дві сильні команди. "Миронівська птахофабрика" є чинним чемпіоном, у команди зібрані найсильніші гравці. Також команда з Канева, "Наша Ряба" бере участь у чемпіонаті України. Це свідчить про рівень нашого пляжного футболу. Команди стали більш серйозно ставитися до пляжного футболу. Це вже не як тренування для гравців перед матчами звичайного футболу, вони розуміють, що це інший вид спорту зі своєю специфікою. У такому ключі й повинен розвиватися пляжний футбол".