"Цетус" поступається чемпіону Києва й вибуває з чемпіонату України
Написав Максим Гаптар   
Субота, 23 серпня 2014, 08:19
22082014beachsoccukrainechampDSC 6973
У столичному Гідропарку триває чемпіонат України з пляжного футболу. Черкаські команди не вийшли зі своїх груп та завершили виступи на чемпіонаті.
Вчора у Києві проходили заключні матчі групового етапу чемпіонату України з пляжного футболу. Черкаський "Цетус" зустрічався з чемпіоном Києва, "Гріффіном". Черкаська команда достойно трималася з сильним суперником, не відсиджуючися в обороні та небезпечно контратакуючи. Втім кияни таки виявилися сильнішими й перемогли з рахунком 4 : 2. Кращим гравцем у "Цетусу" став Петро Степанов, який відзначився дублем.
Після цієї достойної поразки "Цетус" ще мав шанс потрапити до стикових матчів, однак у наступному матчі "Вибору" та "Євроформату" вирішувалася доля останнього півфіналіста. Перемогу здобув "Вибір" з рахунком 3 : 2. А до стикового матчу потрапив "Євроформат", в якого була краща різниця м’ячів. У підсумку "Цетус", котрий встиг приємно здивувати організаторів чемпіонату, вибув за крок до півфіналу.
Відеозвіт матчу:

А за день до цього "Пальміра" зазнала другої поразки на турнірі від "АртурМьюзіка" з рахунком 3 : 7 й також завершила свої виступи. Таким чином до півфіналів вийшли "Гріффін", "ФарсіФарм" та "Вибір". Останню путівку у стиковому матчі розіграють "АртурМьюзік" та "Євроформат".

23082014ukrainechampsDSC 6737