"Дніпро-2003" зазнає другої поразки поспіль
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 26 серпня 2013, 21:24
dneprdefeatazotDSC04725
Чемпіон Черкаської області з пляжного футболу визначиться в останньому матчі першості!
 
"Дніпро-2003" - "Азот" 2 : 5
Голи: Степанов, Халявка - Андрійченко О. (2), Гонда (2), Кудря.
 
  Друга поразка за останні два матчі та за один тур до завершення чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. Саме такий невтішний показник має один із головних претендентів на золото цьогорічного чемпіонату, "Дніпро-2003". Похмурого серпневого вечора "дніпряни" в повному бойовому складі проводили матч проти "Азоту". Власне фаворитом зустрічі було "Дніпро", але воно не зуміло подолати більш зіграний "Азот".

dneprdefeatazotDSC04712

Щоправда результат цього матчу може бути несподіваним з огляду на не сприятливі погодні умови. Ще за годину до матчу не було відомого чи відбудеться він, чи ні. Втім було вирішено матч не переносити, тому за невеличкого дощу команди розпочали цей матч. Похмуро, вогко, словом, зовсім не "по пляжному" було сьогодні на "Живчик-Арені". Обидві команди довго призвичаювалися до мокрого піску.
Спочатку краще у гру ввійшли футболісти "Дніпра". У середині першого тайму Петро Степанов отримав довгий пас, безпосередньо перед воротами обіграв воротаря та прокинув м’яча у пусту рамку - 1 : 0. Здавалося, "дніпряни" поступово нарощуватимуть свою перевагу, але окрім цього голу в першого таймі гравці "Дніпра" не створили нічого путнього.

dneprdefeatazotDSC04718

Натомість футболісти "Азоту" зробили висновки у першій перерві, і вже на старті другого тайму зрівняли рахунок та швидко вийшли вперед. Володимир Гонда та Олег Кудря схожими ударами головою засмутили свого суперника. "Дніпро" намагалося швидко відігратися, навантажуючи свого лідера, Степанова, але Петро сьогодні проводив далеко не найкращий матч і змарнував два майже 100-відсоткових штрафних удари. Втративши свої моменти, "дніпряни" отримали ще один гол від "Азоту". Олег Андрійченко чудовим ударом з далеку збільшив перевагу "хіміків" перед третім таймом.
У заключному періоді темрява швидко находила на арену, тому і футболістам, і арбітрам, і глядачам вже було не так комфортно грати, судити та дивитися цей матч. Втім, краще з форс-мажорними обставинами впоралися "азотівці". Кращий гравець матчу Володимир Гонда вже на старті третього матчу використав ще один момент і забив четвертий гол "Азоту". "Дніпро" на це відповіло сильним ударом від Романа Халявки, однак цей гол не послужив старту ривка команди. "Азот" вправно захищав свої ворота та до кінця матчу забив фінальний, п’ятий, гол. У підсумку 5 : 2, "Азот" наприкінці чемпіонату впевнено перемагає.

dneprdefeatazotDSC04727

А "Дніпро-2003" погіршує свої шанси на чемпіонство. Тепер, на команду чекає заключний матч чемпіонату проти "Імперії-Пальміри". Зустріч між цими командами автоматично стає "золотим матчем", адже переможець здобуде чемпіонство!
Кращі гравці: Роман Халявка - Володимир Гонда.