"Темна Конячка" завдає першої поразки "Дніпру-2003"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 23 серпня 2013, 21:29
darkhorswindneprDSC04465
"Дніпро" - "Темна Конячка" 3 : 6
Голи: Степанов, Дяченко, Ткаченко - Литвинов (2), Мірошніченко (3), Джура.
 
Непереможне "Дніпро-2003" сьогодні зазнало першої поразки в чемпіонаті Черкаської області з пляжного футболу. За чотири матчі до кінця першості, переможну серію "дніпрян" зупинили футболісти "Темної Конячки". Минулорічний володар кубка не зовсім вдало проводить цей чемпіонат, проте в останньому матчі гравці "Конячки" проявили свої найкращі якості й здолали лідера чемпіонату.

darkhorswindneprDSC04459

Початок матчу був за "Конячкою". Через кілька хвилин після старту матчу Олександр Мірошніченко вивів свою команду вперед. Один з кращих бомбардирів першості влучно зіграв головою. Проте ще до першої перерви "дніпряни" оговталися. Петро Степанов та Олександр Дяченко з лівого флангу своїми ударами повернули впевненість команді - 2 : 1. Однак вийшовши вперед, гравці "Дніпра" знову пропустили чудову атаку від "Конячки" й рахунок було зрівняно. Олег Литвинов чудово замкнув подачу від Сергія Джури.

darkhorswindneprDSC04471

І вже у другому таймі гра проходила під диктовку "Конячки". Олександр Мірошніченко та Олег Литвинов у своєму стилі провели по ще одному голу - 2 : 4. У третьому таймі Мірошніченко забив свій третій гол, чим ще збільшив перевагу "Конячки". У ці хвилини "дніпряни" не могли знайти своєї гри. Цілком не вдалий матч проводив лідер команди Петро Степанов. Футболіст "Дніпра" не міг зачепитися за м’яч та як слід пробити. Інші футболісти команди також були не у своїй тарілці. Втім дещо скоротити відставання зумів Олександр Ткаченко.

darkhorswindneprDSC04493

darkhorswindneprDSC04499

darkhorswindneprDSC04479

Проте на завершення матчу Сергій Джура повернув "Конячці" лідерство у три м’ячі. До кінця зустрічі гравці "Дніпра" з усіх сил намагалися щось змінити на свою користь, але гра Юрія Криштопа у воротах та захисту "Темної Конячки" зробила свою справу. У підсумку 6 : 3, "Темна Конячка" якісною перемогою завершує чемпіонат.
darkhorswindneprDSC04499
Кращі гравці: Павло Кіт - Олег Литвинов.