"Темна Конячка" та "Імперія-Пальміра" впевнено перемагають
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 16 липня 2013, 21:23
beachperenossDSC01328
Сьогодні на "Живчик-Арені" відбулося два перенесених матчі чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. У результативних поєдинках "Темна Конячка" переграла "Явір-Юнайтед" (9 : 5), а "Імперія-Пальміра" "Азот" (6 : 3).
 
 
"Темна Конячка" - "Явір-Юнайтед" 9 : 5
Голи: Мірошніченко (3), Євтушевський (2), Гаркавий (2), Грудницький, Криштоп - Армстронг (2), Зоря (2), Овдієнко. 
У першому матчі ігрового дня титулована "Темна Конячка" випробовувала легіонерський колектив "Явір-Юнайтед". Зустріч між цими командами певний час мала інтригуючий характер, однак з плином часу більш досвідчені футболісти "Конячки" здобули впевнену перемогу.

beachperenossDSC01345

Втім на старті матчу на піску панувала досить рівна гра. Після кількох непоганих атак "Темна Конячка" таки відкрила рахунок. Зі штрафного це зробив Олександр Євтушевський. Далі футболісти у блакитній формі продовжували задавати ритм гри, але збільшити свою перевагу гравці "Конячки" не зуміли. Натомість гравець "Явора" Руслан Овдієнко чудовим ударом з гострого кута зрівняв рахунок - 1 : 1.
На старті другого тайму "Конячка" швидко повернула собі лідерство: знову Євтушевський використав гарний момент та пробив без шансів для суперника. Однак "Явір" зусиллями Армстронга швидко відновив паритет. Надалі певний час тривала рівна гра, проте в середині матчу футболісти "Конячки" зрозуміли як потрібно грати з суперником, виправили помилки і почали забивати. Як тільки, гравці "Темної Конячки" почали менше бігати на піску та більше пасувати один одному, ледь не кожна комбінація стала завершуватися голом. Як наслідок, на останню перерву команди пішли за рахунку 5 : 2 на користь "Конячки".

beachperenossDSC01348

У третьому таймі "Явір" традиційно для себе знову оживився. Попри низку пропущених голів, яких було вдосталь і в заключному періоді, футболісти "Юнайтеда" ринулися в атаку й зуміли забити кілька м’ячів. Однак наблизитися в рахунку до "Конячки" легіонери не зуміли. У підсумку "Темна Конячка" святкує перемогу з рахунком 9 : 5.
Кращими гравцями матчу стали Олександр Мірошніченко (Темна Конячка) та Бахфунг Армстронг (Явір-Юнайтед).
 
beachperenossDSC01386 
"Азот" - "Імперія-Пальміра" 3 : 6
Голи: Гонда, Андрійченко А., Кудря - Вівденко, Діхтяренко (2), Демчинський, Приходько, Пархоменко. 
Другими на пісок "Живчик-Арени" вийшли "Азот" та "Імперія-Пальміра". Для "Азоту" це був дебютний матч у цьогорічному чемпіонаті й він склався не вдало для команди. Двічі перемагаючи по ходу матчу, "хіміки" втратили свою перевагу та поступилися "Імперії-Пальмірі".
Розпочався матч з безпрецедентного. Відразу на першій секунді зустрічі, другим дотиком Володимир Гонда відкрив рахунок у матчі. Футболіст "Азоту" потужним ударом зльоту не залишив шансів воротареві суперника й відзначився найшвидшим голом в історії чемпіонату області. Незважаючи на цей м’яч, очікуваної переваги від голу в "Азоту" не було. Ще до першої половини футболісти "Пальміри" зрівняли рахунок.

beachperenossDSC01388

Веселіше стало у другому таймі. Відразу на старті періоду "Азот" знову повів у рахунку. Гарну передачу від Олега Кудрі ударом головою замкнув Артем Андрійченко - 2 : 1. Втім знову "Пальміра" зуміла швидко відігратися. Щоправда цього разу команда з Золотоніського району не лише відігралася, а й вийшла вперед. Спочатку Євген Вівденко замкнув прострільну передачу партнера ,а потім він же асистував В’ячеславу Демчинському.
У третьому таймі "Азот" намагався повернути собі лідерство, але в атаці команда почувала себе зовсім не впевнено. Футболісти "Азоту" переважно "возили" м’яч, команді бракувало якісних розіграшів та, головне, ударів. Окрім не впевнених дій в атаці, впадала в око не зконцентрованість у захисті, чим користувалися футболісти "Пальміри". Так у наслідок кількох помилок захисту "Пальміра" лідирувала в рахунку у три м’ячі (2 : 5).

beachperenossDSC01400

Основний час зустрічі спливав, тому "азотівці" мобілізували сили та спромоглися відквитати один м’яч, однак вже через кілька миттєвостей потому вони знову поплатилися за обрізку в захисті. 6 : 3, "Імперія-Пальміра" продовжує переможну ходу.
Кращими гравцями матчу стали Олег Кудря (Азот) та Євген Вівденко (Імперія-Пальміра).