"Цетус" втретє перемагає в чемпіонаті
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 12 липня 2013, 20:23
beach3turDSC01148
"Живчик" - "Цетус" 0 : 4
Голи: Присяжнюк П., Скорняков К., Кретов, Бреус.
beach3turDSC01117 
Похмурого вечора на "Живчик-Арені" був зіграний черговий матч третього туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. Фаворит першості "Цетус" випробовував на міцність "Живчик". У цьому матчі "Живчик" продемонстрував гідну гру, й зумів подекуди на рівних грати з чинним чемпіоном області, однак клас суперника дався взнаки. "Цетус" на класі переграв свого суперника.

beach3turDSC01110

У першому таймі обидві команди поступово звикали одна до одної. Загалом з перших хвилин гри "Цетус" заволодів ініціативою й не відпустив її до кінця матчу. Гравці "Цетусу" повністю домінували на полі та контролювали гру. Втім у першому періоді не було помітно, що чинні чемпіони серйозно налаштувалися на свого суперника. Так, гравці "Цетусу" завдали кілька не поганих ударів, але відкрити рахунок зуміли лише у другому таймі. Першим відзначився один із кращих гравців "Цетусу" Павло Присяжнюк. Далі черговий момент втратив Валентин Горкун, в котрого сьогодні не пішла гра. Нападник "Цетусу" разів зо три пробивав штрафні з "вбивчих" позицій, але не міг переграти воротаря "Живчика".
beach3turDSC01120
Стосовно команди у жовто-блакитній формі, то за весь матч "живчики" не спромоглися створити достойних атак, які претендували на взяття воріт. Воротар "Цетусу" Олександр Манжела хоча не одноразово вступав у гру, але у цих моментах не було жодних складнощів для нього. Натомість "Цетус" з плином часу матчу нарощував свою перевагу, й до другої перерви подвоїв рахунок у зустрічі.

beach3turDSC01140

За рахунку 2 : 0 розпочалася заключна частина матчу, в якій не було помітно, що "Живчик" прагне відігратися. Тому "Цетус" спокійно дограв матч, забивши ще два м’ячі. У підсумку 4 : 0, спокійна перемога "Цетусу".