"Імперія-Пальміра" перемагає "Явір-Юнайтед"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 04 липня 2013, 20:36

palmirawinyunayted33DSC00560

ФК "Явір-Юнайтед" - "Імперія-Пальміра" 4 : 6

Голи: Шатуа (4) - Сидоренко (2), Гопка, Гарнага, Матвієнко, автогол.

 

 

Перший матч чемпіонату області з пляжного футболу провела сьогодні команда "Імперія-Пальміра". У стартовому поєдинку першості колектив із Золотоніського району натрапив на дебютанта чемпіонату - "Явір-Юнайтед". У першому турі найбільш легіонерський колектив провів досить яскравий поєдинок проти чемпіона області, "Цетусу". Втім "Явір" поступився, але демонстрував гідну гру.

DSC00528

Сьогодні колектив, зібраний зі іноземних студентів ЧДТУ намагався нав’язати боротьбу фіналісту обласного кубка, "Імперії-Пальмірі". Вже з перших хвилин матчу "Явір" заволодів ініціативою й краще почувався на полі. Без свого лідера, Бахфунга Армстронга, "явірчани" не знітилися перед суперником, а першими відкрили рахуной й тривалий час лідирували у матчі. Втім "Пальміра" є більш досвідченою командою, тому вона поступово вирівняла ситуацію на полі. Так, після першого голу Мохамеда Шатуа, рахунок швидко зрівняв Дмитро Сидоренко. У другому таймі Шатуа знову вивів "Пальміру" вперед, однак невтомний Сидоренко вдруге зрівняв рахунок. Але надалі вже золотоніський колектив вирівняв ситуацію й вже він контролював гру.  Ще до кінця другого тайму Сергій Гопка гарматним ударом здалеку вивів "Імперію-Пальміру" вперед.

DSC00531

Перевага в рахунку додала впевненості золотоніському колективу, тому у третьому таймі "Пальміра" вже домінувала на полі. У підсумку до кінця матчу "Імперія-Пальміра" забила ще три м’ячі. Але гравці "Явора" не опустили руки, а з усіх сил прагнули відігратися. Невтомний Мохамед Шатуа зумів відіграти два м’ячі, але на більше часу в команди не вистачило. У підсумку, 6 : 4, "Імперія-Пальміра" стартує в чемпіонаті з перемоги.

DSC00569