"Цетус" мінімально переграв "Темну Конячку"
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 01 липня 2013, 20:15

2turbeachpsdjDSC00475

"Темна Конячка" - "Цетус" 4 : 5

Голи: Мірошніченко (3), Євтушевський - Присяжнюк П. (2), Скорняков Є., Присяжнюк П., Горкун.

 

Чергова зустріч двох кращих пляжних колективів області відбулася сьогодні у рамках другого туру чемпіонату Черкаської області з пляжного футболу. "Темна Конячка" та "Цетус" - головні претенденти на звання чемпіона області зіграли між собою вже у другому турі першості. Традиційно зустріч між цими командами видалася напруженою та цікавою, і "Цетус" і "Темна Конячка" вкотре довели, що вміють грати у власне пляжний футбол.

beachfootb2turDSC00484

Більшу частину ігрового часу матч був рівний. Футболісти "Цетусу" першими виходили вперед, після чого "Темна Конячка" відігравалася. Цього дня "Цетус" виявив більшу стабільність, що дозволило команді святкувати перемогу. У першому періоді "Цетус" двічі виходив уперед, проте "Темна Конячка" зусиллями Олександра Мірошніченка відігравалася. Лідер "Темної Конячки" провів напрочуд впевнений матч, чого не скажеш про інших гравців команди.

beachfootb2turDSC00507

Після досить рівного першого періоду, друга третина зустрічі пройшла під знаком однієї команди. Гравці "Цетусу" відчули слабкість суперника й додали обертів, що відразу відобразилося на рахунку. Спочатку Павло Присяжнюк скористався помилкою захисників та воротаря "Конячки" та впритул розстріляв рамку воріт суперника. Через кілька хвилин потому у звичному стилі свій момент реалізував Валентин Горкун - 2 : 4.

beachfootb2turDSC00499

На старті заключної 12-хвилинки "Цетус" дотиснув суперника. Навісну подачу Валентина Горкуна з кутового вправно замкнув Олексій Присяжнюк і зробив рахунок 2 : 5 на користь "Цетусу". Далі гра проходила у спокійному руслі. Забезпечивши собі комфортний відрив, володарі кубка області не форсували подій, а просто догравали матч, а футболісти "Темної Конячки" не могли провести небезпечних атак. Таким чином ця зустріч мала і завершитися, однак за дві хвилини до кінця матчу гравці "Конячки" прокинулися й повернули інтригу в матч.

beachfootb2turDSC00501

Спочатку невтомний Мірошніченко з гострого кута оформив хет-трик, а вже в наступній атаці "Темна Конячка" заробила право на пенальті, яке реалізував Олександр Євтушевський. Втім на більше часу в "Конячки" не вистачило. Свій гол Євтушевський забив за 30 секунд до кінця матчу, тому після цього в команди не вистачило часу організувати атаку. У підсумку 5 : 4, "Цетус" здобуває другу перемогу поспіль.

beachfootb2turDSC00466