"Темна Конячка" перемагає "Матусів"
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 25 червня 2013, 19:50

matusiv-konyachkaDSC00004

"Темна Конячка" - "Матусів" 5 : 3

Голи: Євтушевський (2), Мірошніченко (2), Литвинов - Захаров (2), Маняк.

 

Матчем "Темної Конячки" та "Матусова" стартував сьогодні 5-ий чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу. Обидві команди прагнули добре розпочати свої виступи на турнірі, тому глядачі побачили безкомпромісну боротьбу. Попри те, що фаворитом матчу ми вважали "Темну Конячку", "Матусів" продемонстрував як завжди достойну гру й мав шанси на позитивний результат.

matusiv-konyachkaDSC09953

Однак цей день команді зі Шполянського району катастрофічно не щастило. Попри високий клас суперника, "матусяни" створювали свої моменти, але м’яч відмовлявся йти у ворота "Конячки", до речі, рамку воріт цієї команди захищав Юрій Криштоп. Натомість у "Темної Конячки" з ударами та реалізацією моментів було все в порядку. У стартовому періоді традиційний забивний дует "Конячки" двох Олександрів - Євтушевського та Мірошніченка відзначився двома голами.

matusiv-konyachkaDSC09999

У другому таймі ситуація продовжилася. Знову лідери "Темної Конячки" вражали ворота Сергія Удода, який і так часто виручав свою команду, однак із "вбивчими" пострілами останніх він навряд чи міг впоратися. Як наслідок,  вже в середині другого тайму "Темна Конячка" лідирувала у матчі з рахунком 4 : 0. "Матусів" же запам’ятався своєю непоступливістю та волею до перемоги. Один лише Максим Маняк кілька разів завдвав чудових ударів, але м’яч не йшов у ворота.

matusiv-konyachkaDSC09964

На початку заключної 12-хвилинки Маняк двічі завдавав надпотужних ударів, але м’яч влучав прямісінько в поперечку. Натомість "Темна Конячка" забила черговий "цвях" у ворота своїх непоступливих суперників - 5 : 0.

matusiv-konyachkaDSC00022

Інтрига "вмерла" задовго до фінального свистка, але з цим вперто не погоджувалися "матусяни", які за 3 хвилини до завершення матчу зуміли відквитати три голи. За кілька миттєвостей два синхронні м’ячі забив Артем Захаров, а на завершення таки домігся свого Максим Маняк. Втім наздогнати суперників "матусяни" не змогли. У підсумку 5 : 3, "Темна Конячка" починає чемпоінат з перемоги.