Сьогодні фінал Кубку області з пляжного футболу
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 24 червня 2013, 09:20

fsnalbeachfutbalDSC09566

Сьогодні о 19.00 на "Живчик-Арені" пройде фінал 5-го Кубку Черкаської області з пляжного футболу. За головний трофей поборються "Цетус" та "Імперія-Пальміра".

 

 

19.00. "Живчик-Арена"

"Імперія-Пальміра" - "Цетус"

Сьогодні на "Живчик-Арені" відбудеться один з найважливіших матчів пляжного сезону. "Імперія-Пальміра" із Золотоніщини та черкаський "Цетус" розіграють між собою 5-ий Кубок Черкаської області з пляжного футболу. Здавалося, фаворитом цього матчу є "Цетус", однак "Пальміра" цього сезону просто увірвалася на пляжну арену Черкащини, вибиваючи суперників. Весь шлях "Імперії-Пальміри" до фіналу був досить складним. Команда із Золотоніщини переграла серйозні пляжні колективи - "Азот", "Чарівницю", "Дніпро-2003". Словом команда знає як грати із сильними суперниками, тому на "Цетус" чекає серйозний поєдинок.

Проте "Цетус" лишається фаворитом - це одна з найсильніших команд, яка у півфіналі обіграла чинного володаря кубку, "Темну Конячку". До чергового трофею в скарбничці "Цетусу" лишається один матч, тому досвідчений черкаський колектив не буде відбувати номер. Словом, на глядачів сьогодні чекає серйозний матч.

Тому, всі охочі побачити якісне дійство приходьте на "Живчик-Арену".

 

Також, цього тижня стартує чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу.

Вівторок

25.06.

19.00 «Темна Конячка» – «Матусів»

Четвер 27.06.

19.00 «Живчик» – ФК «Зеніт»

20.00 «Цетус» – ФК «Явір-Юнайтед»

 

 

«Дніпро-2003» – «Епіцентр»

«Азот» – «Пальміра»